Life

Începe Nu te supăra, frate!, noua emisiune a Antenei 1. Din 18 ianuarie, Pepe trebuie să bată Pro TV-ul. Și-a adus ajutor surpriză

Începe Nu te supăra, frate!, emisiune moderată de Pepe. Pe cine are alături artistul în competiția cu postul rival, Pro TV
18.01.2023 | 08:00
Incepe Nu te supara frate noua emisiune a Antenei 1 Din 18 ianuarie Pepe trebuie sa bata Pro TVul Sia adus ajutor surpriza
Se dă start show-ului Nu te supăra, frate!, moderat de Pepe. Pe cine are alături artistul în competiția cu postul rival, Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Începe Nu te supăra, frate!, o nouă emisiune la Antena 1. Din 18 ianuarie, vedeta de la cârma Te cunosc de undeva! trebuie să bată Pro TV-ul. Și-a adus ajutor surpriză în persoana unui magician renumit și care apare frecvent pe sticlă.

Începe Nu te supăra, frate!, show-ul lui Pepe

Nu te supăra, frate! este show-ul cu care Pepe speră să câștige inimile telespectatorilor în veșnica luptă pentru audiență. Antena 1 e gata să dea lovitura cu emisiunea care debutează pe micile ecrane în data de 18 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul va fi în fața celor de acasă timp de 3 zile de săptămână, de miercuri până vineri, începând cu ora 17:00. Concursul are o durată de două ore, până la ora 19:00. Emisiunea se vede pe micile ecrane, dar și pe platforma Antena Play.

Magicianul Robert Tudor este ajutorul de nădejde pe care vedeta se bazează în noul format de televiziune care este inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume.

ADVERTISEMENT

„Ce vor juca românii în 2023? Nu te supăra, frate!, jocul vedetă al românilor”, se anunță în spotul show-ului, pe Youtube.

„Începe Nu te supăra, frate!, la Antena 1, și eu prezint emisiunea… Nu prezint emisiunea? Dar cine?”, adaugă magicianul într-o altă reclamă care anunță marea premieră.

ADVERTISEMENT

Nu te supăra, frate!, reguli

Regulile pe care se bazează emisiunea – concurs Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, sunt foarte simple. Mai exact, în fiecare ediție vor exista două tabere care vor arunca zarurile la propriu în platou. Concurenții vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Producătorii anunță că pe parcursul jocului nu vor lipsi pedepsele, capcanele foarte bine ascunse sau întrebările care sunt menite să îi pună pe jucători în tot felul de situații amuzante.

ADVERTISEMENT

Robert Tudor, încântat de noul proiect de la Antena 1

Robert Tudor, magicianul care a apărut până acum în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, a declarat că este extrem de încântat de noul proiect de la Antena 1. Vedeta a acceptat provocarea fără să stea prea mult pe gânduri.

În plus, spune că își dorea de foarte multă vreme să prezinte astfel de jocuri, exprimându-și această dorință în fața producătorilor. Inițial, i s-a spus că nu are experiența necesară, dar până la urmă a primit proiectul pe mână.

Miercuri, 18 ianuarie 2023, este prima zi în care magicianul le va arătat tuturor dacă se descurcă sau nu în rolul de co-prezentator.

„Anul trecut, când emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani se filma la mare, mi-am exprimat dorinţa de a prezenta eu jocurile. Am şi vorbit cu producătorii emisiunii despre asta”, a mărturisit vedeta pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT