Life

Începe primul festival de muzică electronică din București! Reguli stricte pentru accesul la Saga Festival

Începe Saga Festival, primul festival de muzică electronică din București, ziua de vineri, 10 septembrie, fiind cea a debutului, cea în care specatorii vor avea ocazia să intre la Romaero Băneasa în urma unor reguli stricte de acces.
09.09.2021 | 11:22
Incepe primul festival de muzica electronica din Bucuresti Reguli stricte pentru accesul la Saga Festival
Accesul la Saga Festival se face in anumite conditii. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vineri, 10 septembrie, la Romaero, începe Saga Festival, primul festival de muzică electronică din București și până duminică, 12 septembrie, cei care vor merge la festival vor avea parte de o experiență inedită, un concept unic în România, și se vor bucura de muzica unora dintre cei mai iubiți artiști din domeniu.

Restricții de acces. În ce condiții se intră la Saga Festival

Accesul în festival se va face vineri și sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00, fiind însă o serie de restricții cu privire la intrarea în incinta Romaero.

ADVERTISEMENT

Mai exact, înainte de a primi brățările de acces la festival, cei care vor să danseze pe muzica electronică a celor mai cunoscuți artiști din domeniu, trebuie să îndeplinească câteva criterii.

Astfel, spectatorii au câteva variante prin care să demonstreze că nu sunt bolnavi de COVID-19: un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, și brățara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei care vor să intre la festival au varianta să prezinte un test antigen sau chiar să realizeze, la fața locului unul, cu precizarea că acesta are valabilitate doar 24 de ore, ceea ce înseamnă că va trebui să îl facă în fiecare zi a festivalului, prețurile variind între 40 și 200 de lei.

Festivalul Saga din București, trei zile și trei nopți de distracție

Pentru a evita aglomerația și a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanții care au peste 18 ani și un abonament General Access își pot ridica în avans brățările, obligatoriu fiind însă să prezinte un act de identitate la intrarea de la Romaero.

ADVERTISEMENT

Conform programului, Saga Festival va avea asigurate pentru spectatori trei zile și trei nopți de distracție, vineri și sâmbătă show-ul urmând să se termine în jurul orei 05.00 dimineața, iar duminică, la ora 02.00.

Biletele pentru Saga Festival costă între 249 și 999 de lei pentru cele trei zile de show, în funcție de tipul de acces pe care îl doresc spectatorii.

ADVERTISEMENT

Inna si Antonia, la Saga Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la Romaero, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru spectatori și un listă de artiși formată din unii dintre cei mai mari din domeniu.

Printre numele sonore, la Saba Festival participând peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai, vor fi Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

De precizat este că, pe scena principală vor urca cântăreți români precum Inna, Antonia, Grasu XXL Sau Adrian Eftimie.

ADVERTISEMENT
Tags: