Life

Începe procesul de divorț dintre Dana Roba și Daniel Balaciu. Mesajul transmis de make-up artistă: ”Nu mai rezist”

Procesul de divorț dintre Dana Roba și Daniel Balaciu a început. Ce mesaj a transmis make-up artista pe rețelele de socializare?
21.03.2024 | 13:24
Incepe procesul de divort dintre Dana Roba si Daniel Balaciu Mesajul transmis de makeup artista Nu mai rezist
Dana Roba a fost bătută crunt de Daniel Balaciu în iunie 2023. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a început, joi, 21 martie, procesul de divorț cu Daniel Balaciu, cel care i-a fost partener de viață și care în iunie 2023 a încercat să o ucidă, aplicându-i o serie de lovituri în cap, cu un ciocan. Între cei doi sunt în total trei procese deschise: unul este cel actual, altul este legat de daune și un altul este penal, în care Daniel Balaciu este acuzat de omor și trebuie să-și afle pedeapsa.

Dana Roba și Daniel Balaciu, din nou la tribunal. Începe procesul de divorț. Mesajul make-up artistei

După ce în iunie a fost snopită în bătaie de către Daniel Balaciu și la un pas de moarte, Dana Roba a anunțat pe rețelele de socializare, că abia joi, 21 ianuarie, a fost deschis și procesul de divorț. Din iulie vedeta avea actele depuse pentru a se despărți definitiv de tatăl fetițelor sale.

ADVERTISEMENT

Dana Roba s-a declarat deranjată de faptul că procesul de divorț a început târziu și își dorește ca întreaga problemă să fie rezolvată cât mai rapid. Make-up artista se declară epuizată de tot ceea ce i se întâmplă în ultima vreme. De asemenea, tot astăzi, se vor purta noi dezbateri și în procesul de tentativă de omor.

”Sunt în față la Judecătoria Timișoara. Astăzi am două procese, unul cu tentativa de omor a fostului meu soț, Daniel Balaciu, și unul cu divorțul. Începe astăzi divorțul, abia astăzi, după atâtea luni… Am depus actele de divorț din iulie și abia acum, în sfârșit, într-o țară în care totul merge atât de lesne și atât de pașnic. Sper să se rezolve odată problema asta, că nu mai rezist, nu mai pot, e prea mult pentru mine!”, a spus vedeta pe un Instastory.

ADVERTISEMENT

Dana Roba cere daune uriașe fostului soț

Înainte de procesul de divorț, Dana Roba a mărturisit în exclusivitate pentru FANATIK faptul că-i va cere daune uriașe lui Daniel Balaciu, ca drept despăgubiri ale intenției lui de a o omorî prin loviturile de ciocan. Despre ce sumă este vorba?

Make-up artista a solicitat 220.000 de euro. Este foarte determinată să nu-i lase niciun bun fostului soț, în urma divorțului. Vrea să-l execute silit, iar până atunci ea va avea grijă să nu-și mai achiziționeze nimic, pentru a nu-i oferi lui Daniel Balaciu ocazia să profite de situație.

ADVERTISEMENT

”La proces, daunele sunt clare. Eu am cerut 220.000 de euro. Avocatul a făcut cerere, conform legii, și pentru fete. Mai exact, câte 100.000 de euro pentru fiecare. Ele, totuși, au fost martore în momentul în care el îmi dădea cu ciocanul în cap și încerca să mă ucidă.

Normal, îl voi executa silit după ce voi câștiga. Nu va rămâne cu nimic. Dar, până în momentul în care vom fi divorțați, pentru a nu avea surprize pe la partaj, nu îmi voi mai cumpăra nimic. Nu vreau să îi dau ocazia să profite, vreau să plătească de la el daunele.

ADVERTISEMENT

Și așa suma va scădea după ce îi voi lua jumătatea de apartament de la partaj. Până atunci, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot lucra, că a făcut o minune prin mine și mi-a dat puterea să mă recuperez suficient cât să pot să îmi mișc mâinile și să stau în picioare”, a declarat Dana Roba în exclusivitate pentru FANATIK.

Dana Roba ne-a mai spus și că regretă că nu este încă soția Beniamin, bărbatul pe care îl iubește și cu care s-a cuplat după despărțirea de Daniel Balaciu. Make-up artista se bucură, totuși, de faptul că fetițele sale s-au apropiat foarte mult de noul ei partener.

ADVERTISEMENT