Life

Război la Survivor România, între Zanni și Jador, după eliminarea Anei: “Se va scula masculul alfa din el”

06.04.2021 | 17:00
Razboi la Survivor Romania intre Zanni si Jador dupa eliminarea Anei Se va scula masculul alfa din el
Începe războiul la Survivor România, între Zanni și Jador. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Asiana, Bogdan Mocanu și Blvck Matias au fost invitați în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Aici au făcut o serie de dezvăluiri, după cel mai recent scandal de la Survivor România, legat de eliminarea Anei Porgras din competiție. Ce îi va face, de fapt, Zanni lui Jador?

Deși este considerată cea mai bună concurentă din acest sezon, fosta campioană a fost trimisă acasă, în urma nominalizării făcute de Jador. Nimeni nu se aștepta să se întâmple așa ceva.

ADVERTISEMENT

Plecarea ei din Republica Dominicană a stârnit valuri de reacții în mediul online. Fanii ei îl pun la zid pe Jador, considerând că a votat-o pe Ana doar ca să se răzbune pe Zanni. De asemenea, s-a făcut și o petiție online, pentru ca cei de la Kanal D să o aducă înapoi în emisiune.

zanni jador
Începe războiul la Survivor România, între Zanni și Jador. Sursă foto: Facebook

Ce îi va face Zanni lui Jador, după ce a fost eliminată Ana Porgras

Blvck Matias, prietenul lui Zanni, crede că războiul abia acum începe la Survivor România. Simte că Faimosul ar putea forma iar o alianță cu Sebastian, împotriva lui Jador.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că Ana trebuia să fie mai vocală ca să știm că este un sportiv foarte bun. Cred că Jador nu a știut că acesta va fi rezultatul votului său. Acum, că e și Bogdan aici, fac o analogie. Ana și Zanni au avut o chimie toată emisiunea, ea era energia pozitivă și morală. Noi, Antonia și Velea am încercat să îl ținem sus pe Zanni mental.

Nu îmi place să îl văd suferind. Cred că o să ia personal. Bogdan știe, noi lucrăm împreună în studio. Eu l-aș fi votat pe Culiță, de ce pe Ana? El, de când e acolo, s-a schimbat, a evoluat, a trecut prin toate stările. Nu cred că va mai fi o discuție la nivelul ăla. (n.r. al scandalului cu Elena) Îmi doresc să își spună ce au pe suflet.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că Zanni nu o să simtă cumva plecarea Anei și că nu o să reacționeze. Cred că Zanni o să se retragă cu Sebi, o să aibă o discuție. A fost ca un leu. Are un top trei, Moroșanu, Jador și… Elena nu cred că scapă de votul lui Zanni niciodată, dar cât timp aduce puncte, Zanni stă liniștit”, a spus prietenul lui Zanni.

Bogdan Mocanu îl apără pe Jador

Artistul nu crede că scopul Faimosului a fost răzbunarea pe Zanni. Însă, și el se așteaptă să apară problemele între cei doi colegi de echipă, după plecarea Anei.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să îi găsească nimeni scuze lui Jador, pentru că nu este el vinovat, publicul este de vină. A realizat imediat ce a făcut. Bănuiesc că totul va degenera într-un conflict.

Sunt sigur că o va lua personal, iar Jador va încerca mult timp să îi explice că nu asta a fost intenția lui. Însă, când va vedea că Zanni nu înțelege, se va scula masculul alfa din el.

Cum se poate să fie semnată această petiție, unde erau ăștia sute de mii de oameni când era vorba să o voteze? Nu cred că Jador o să îl voteze pe Zanni ca să îi arate că nu asta era intenția lui”, a spus Bogdan Mocanu.

Asiana, dezvăluiri despre Ana, după eliminarea Faimoasei

Prietena Anei a oferit mai multe detalii despre discuția avută cu ea, după ce a plecat din junglă. Cu toate că nu se aștepta să plece acasă, Ana încearcă să rămână cu zâmbetul pe buze.

“Este evident că au început strategiile. Dacă mergeau din punct de vedere sportiv, merita să fie votat Moroșanu. Cumva au devenit neutri toți, iar acum o să înceapă iar să se grupeze.

Ana nu este o persoană care să pună la suflet. I-a spus să se deconecteze în continuare de social media. Era bine, mâncase ciocolată, era cu zâmbetul pe buze. Era, evident, afectată”, a povestit Asiana.

ADVERTISEMENT
Tags: