Walter Zenga, după primul meci la Wolverhampton: ”Am arătat spirit de echipă”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
07/08/2016, 10:01
Walter Zenga, după primul meci la Wolverhampton: ”Am arătat spirit de echipă” GALERIE FOTO

UPDATE. Wolverhampton, noua echipă a lui Walter Zenga, a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Rotherham, din cadrul primei etape din Championship.

“Am arătat spirit de echipă, jucătorii nu au renunţat niciun moment la luptă. Am început meciul de la 0-2, dar am reuşit să ne menţinem în joc şi asta după doar cinci zile de când lucrăm împreună. Jucătorii au muncit foarte mult, nu au abandonat lupta. E foarte important pentru un antrenor să ştie că elevii săi sunt dispuşi să lupte până în ultimul moment”, a declarat Walter Zenga la finalul partidei.

Vineri seara a fost consumat primul meci din Championship, sezonul 2016/2017. Fulham a învins Newcastle, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Smith în minutul 45.

Sîmbătă mai sînt programate alte 9 partide, iar duminică încă două. Un meci interesant este Roterham – Wolverhampton, care se va disputa sîmbătă, începînd de la ora 17:00

Roterham e o trupă modestă cu obiectiv permanent supravieţuirea, în schimb Wolves, preluată acum de Walter Zenga, a dezamăgit sezonul trecut şi are ca obiectiv cel puţin un loc în play-off

Programul de sîmbătă, 6 august. Toate meciurile se joacă la ora 17:00

Reading – Preston
Rotherham – Wolverhampton
Nottingham Forest – Burton Albion
Ipswich – Barnsley
Derby County – Brighton
Huddersfield – Brentford
Bristol City – Wigan
Blackburn – Norwich
Birmingham – Cardiff

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×