ADVERTISEMENT
News

VIDEO / Primul meci în Franţa după ATENTATE! Momente EMOŢIONANTE la Montpellier – Marseille. Vezi ce au pregătit fanii şi golurile partidei

UPDATE / Montpellier a oferit surpriza încă din primul meci al rundei, reuşind să se impună cu 2-1 în faţa liderului Marseille....
Autor: Adrian Căpriţă | 09.01.2015 | 21:50

UPDATE / Montpellier a oferit surpriza încă din primul meci al rundei, reuşind să se impună cu 2-1 în faţa liderului Marseille.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: VIDEO / Atentatul de la Paris! Teoriştii UCIŞI, dar atentantul continuă! Noi ostatici în Franţa! Vezi DETALIILE

Golurile partidei au fost marcate de Berigaud şi Lasne, respectiv Omrani.

GOLURILE PARTIDEI

Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…

*************************************************************************************

UPDATE / Jucătorii şi fanii lui Marseille au fost îmbrăcaţi în negru în startul meciului cu Montpellier, ca semn de respect pentru victimele de la Charlie Hebdo.

12 oameni au murit miercuri în urma unui atac terorist. Este una dintre cele mai mari tragedi care a lovit Franţa. Mai mult, înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere.

ADVERTISEMENT

JUCĂTORII LUI MARSEILLE AU INTRAT ÎMBRĂCAŢI ÎN NEGRU

Loading the player…
Loading the player…

MOMENT DE RECULEGERE

Loading the player…

****************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

„Scăpată” de grijile altor competiţii, OM se concentrează numai pe succesul în campionat.

Marseille vine la Montpellier enervată de ruşinea din Cupa Franţei, unde a fost eliminată de Grenoble Foot 38, echipă din al patrulea eşalon! La penalty-uri, după ce a condus de 3 ori în 120 de minute… Acest eşec concentrează echipa lui Marcelo Bielsa exclusiv pe lupta cu Lyon şi PSG în Ligue 1. Partida de la Montpellier este esenţială pentru Marseille, care ar putea profita de perioada grea a PSG-ului, cu doar două victorii în ultimele cinci meciuri de campionat. O grijă mai mare este Lyon, care trece printr-o perioadă excelentă, cu 4 victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

Montpellier „înoată” la mijlocul calasmentului, mai aproape de retrogradare decît de cupele europene. Cîteva rezultate proaste ar putea duce fosta campioană în lupta pentru supravieţuire, astfel că Montpellier are toate motivele să dea o replică pe măsură liderului. Problema este că îi va fi destul de greu, diferenţa de valoare indicînd-o pe OM ca favorită.

Echipe probabile

Montpellier (4-2-3-1): Jourdren – Dabo, Hilton, El Koutari, Congre – Saihi, Marveaux – Sanson, Martin, Mounier – Barrios. Antrenor: Rolland Courbis.
Marseille (4-2-3-1): Mandanda – Djedje, Fanni, N’Koulou, Mendy – Lemina, Imbula – Thauvin, Batshuayi, A. Ayew – Gignac. Antrenor: Marcelo Bielsa.

ADVERTISEMENT

Cotă

1,40 este cota pentru “X2”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!