ADVERTISEMENT
Nicio categorie

A început numărătoarea INVERSĂ în Spania!

Campioana în Germania s-a decis cu şapte etape înainte de final, după ce Bayern Munchen s-a impus pe terenul Herthei Berlin. Dacă Bundesliga din acest sezon a fost one team show, lucrurile stau...
Autor: Mircea Dominte | 26.03.2014 | 09:44

Campioana în Germania s-a decis cu şapte etape înainte de final, după ce Bayern Munchen s-a impus pe terenul Herthei Berlin. Dacă Bundesliga din acest sezon a fost one team show, lucrurile stau exact invers în Spania, acolo unde Real, Atletico şi Barcelona duc o luptă la baionetă pentru cucerirea titlului.

ADVERTISEMENT

Bayern, campioană cu şapte etape înainte de final!

Bild laudă Bayern pentru modalitatea categorică în care a cîştigat campionatul în Germania. Trupa lui Pep s-a impus cu 3-1 la Berlin şi a acumulat a 25-a victorie a sezonului. Pe lîngă meciurile cîştigate, bavarezii au mai contabilizat şi două egaluri care i-au transformat în campioni după 27 de etape, ei avînd cu 25 de puncte mai multe decît echipa situată pe locul doi în clasament, Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

bild

A început numărătoarea inversă în Spania

ADVERTISEMENT

Miercuri este o zi capitală în Primera! Toate cele trei mari rivale din clasament, Real Madrid, Atletico Madrid şi Barcelona joacă în campionat în tentativa de a se desprinde în fruntea clasamentului. Evenimentul este tratat pe larg şi de cotidianul Marca, care prefaţează duelurile. Barcelona şi Atletico au partide ceva mai uşoare, împotriva Celtei Vigo şi, respectiv, Granadei, ambele acasă, în timp ce Real Madrid se deplasează la Sevilla. “Galacticii” sînt favoriţi, dar gazdele îşi joacă, poate ultima şansă, de a prinde şi în sezonul următor un loc în preliminariile Ligii Campionilor.

g2603.2fa929cb7b92cc490d244f0c354075d4

ADVERTISEMENT

Parma atentează la recordul lui Juve

Titlul în Italia este acontat de Juventus, iar singurul obiectiv al torinezilor rămîne cîştigarea sa cu peste 100 de puncte. Momentan, echipa lui Conte are 78 de puncte, dar mai poate strînge 27, avînd în vedere că mai sînt nouă etape. Prima dintre ele se joacă miercuri cu Parma, dar Gazzetta dello Sport analizează situaţia şi este convinsă că Juve poate avea mari bătăi de cap avînd în vedere că parmegianii sînt neînvinşi de 17 meciuri în Serie A!

gazzetta_sport.750

ADVERTISEMENT

Lens aproape să revină în Ligue 1

Dacă lupta în Ligue 1 pare încheiată, avînd în vedere că PSG are un avans de zece puncte cu opt etape înaitne de final, cotidianul L’Equipe alocă prima pagină lui RC Lens. După trei sezoane de pribegie, la mijlocul clasamentului ligii secunde, una dintre echipele de mare tradiţie ale Franţei este foarte aproape să revină în cel dintîi eşalon. “Sang et Or” se află pe locul 2, cu 52 de puncte, cu şase peste locul patru, primul de sub linie.

une_26032014_v65

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!