ADVERTISEMENT
Nicio categorie

A început războiul Bute-Pascal

Bute: „Pascal vorbeşte pe reţele de socializare, eu mă antrenez.”...
Autor: Lucian Ali | 01.11.2013 | 21:07
A început războiul Bute-Pascal
Bute-Pascal

Bute: „Pascal vorbeşte pe reţele de socializare, eu mă antrenez.”

ADVERTISEMENT

Echipa lui Jean Pascal l-a atacat dur pe Lucian Bute. Preşedintele GYM, Yvon Michel, a încercat să îl demoralizeze pe român înaintea luptei de pe 18 ianuarie: „InterBox a făcut muncă de promovare pentru a-i face pe toţi din Quebec, şi mai ales pe Lucian, să creadă că el face parte din elita mondială.”, a spus Michel care crede că Pascal îl va face KO pe Bute în runda a şasea.

Bute nu a stat pe gânduri şi a reacţionat: „Din cauza accidentării, nu puteam să lovesc. Însă de atunci am fost în cantonament în Europa, timp de trei săptămîni, în Pirinei. A fost un antrenament fizic bun. Sînt mulţumit că am şansa să urc în ring la 18 ianuarie. Am mult respect pentru Jean. El a vorbit mult, încă vorbeşte mult, dar pentru mine asta nu este o problemă. Îmi văd de treburile mele. Sunt mereu în sală şi în timp ce el vorbeşte pe reţelele de socializare eu mă antrenez. În 18, îmi voi face datoria. Îmi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sînt mai puternic şi mai încrezător. Sînt conştient ce trebuie să îmbunătăţesc. Vreau să fiu la nivel maxim.”, a spus Bute.

ADVERTISEMENT

Şi antrenorul lui i-a răspuns lui Yvone Michel: „Cînd Lucian l-a învins pe Andrade, în Quebec, primul care m-a felicitat lîngă ring a fost Yvon Michel. Mi-a spus atunci că Lucian este un mare boxer şi că face parte dintre cei mai buni din lume”, a spus Stephan Larouche.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!