Fotbal intern

De ce i-a trădat Rotariu pe fraţii Becali: “Am ales liniştea”

UPDATE 17:01. "Pînă în momentul de faţă, cînd am citit în presă, n-am ştiut nimic de acest subiect. Deşi clubul nu poate opri un jucător să semneze cu orice reprezentant doreşte, am spus...
07.03.2014 | 15:10
De ce ia tradat Rotariu pe fratii Becali Am ales linistea

UPDATE 17:01. “Pînă în momentul de faţă, cînd am citit în presă, n-am ştiut nimic de acest subiect. Deşi clubul nu poate opri un jucător să semneze cu orice reprezentant doreşte, am spus şi repet că nu recomand cuiva de la Dinamo să semneze cu apropiaţii antrenorului echipei rivale a lui Dinamo. Dovadă că nu am luat niciun jucător sau apropiat reprezentat de ei. M-a surprins în mod neplăcut acest incident, fiindcă îl pot numi incident. Recomand jucătorilor să fie mai atenţi în ceea ce fac, fiindcă pot pica prost faţă de suporteri. Dorin Rotariu a făcut o greşeală, s-a pripit, nu vom ajunge la situaţii de pedeapsă, să rupă contractul sau altceva. Este decizia lui, dar depinde de el, de modul în care se va pregăti sau va juca, pentru a fi în primul 11 al lui Dinamo”, a spus Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, pentru gsp.ro.

UPDATE 15:10. Dorin Rotariu a vorbit ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre motivele pentru care a ales să semneze cu impresarul Anamaria Prodan, rupînd astfel legătura cu fraţii Victor şi Giovani Becali.

Am ales să merg alături de Anamaria Prodan pentru că vreau linişte şi profesionalism. Cred că un fotbalist, mai ales la vîrsta mea, trebuie să se concentreze numai la cariera lui. De acum înainte îmi voi vedea liniştit de fotbal şi de ce am de făcut la Dinamo. Sincer, nu îmi doresc să fiu subiectul ziarelor, eu sau managerul meu, cu lucruri care nu au legătură cu fotbalul“, a spus tînărul fotbalist al “cîinilor” pentru FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Fraţii Becali vor pierde toţi jucătorii pe care îi reprezentau înainte să fie condamnaţi la închisoare. Fotbaliştii sînt liberi să semneze cu orice agent, iar Dorin Rotariu, unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi din Liga I, ar fi semnat deja cu Anamaria Prodan, duşamnul de moarte al lui Ioan şi Victor Becali. Conform gsp.ro, Dan Idita ar fi fost deja la LPF pentru a înregistra noul contract.

646x404

În vîrstă de 18 ani, Dorin Rotariu a evoluat pentru Dinamo în 18 partide de Liga I şi a marcat cinci goluri.

dorin-rotariu-646x400