ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Băiatul acela cu probleme a sărit la bătaie la Pleşan!”

Directorul CSU Craiova, Pavel Badea, a explicat în direct la Digisport rezultatul de egalitate din derby-ul disputat astăzi, cu FC Universitatea....
Autor: Roxana Brănişteanu | 23.11.2013 | 19:55

Directorul CSU Craiova, Pavel Badea, a explicat în direct la Digisport rezultatul de egalitate din derby-ul disputat astăzi, cu FC Universitatea.

ADVERTISEMENT

“Am avut trei jucători accidentaţi, trebuie să recunoaştem că avem un grup afectat, dar sperăm ca în pauza de campionat să aducem cîţiva jucători. Înţeleg că a fost un conflict cu Pleşan, acel băiat care a sărit la bătaie are probleme. Finanţatorului celuilalt proiect îi place să iasă în prim plan, spune mereu că este atacat, noi nu facem aşa. Noi încercăm să dăm craiovenilor altceva decât ce au primit în ultimii ani, adică mult scandal şi performanţă zero. Noi am început acest proiect pentru că el a zis clar că nu vrea să înscrie în acest proiect.

Dacă noi aveam certitudinea că Mititelu va înscrie echipa, noi nu o înscriam pe a noastră. În Craiova nu există modalităţi de a te bucura sau sfîrşit săptămâna într-un mod plăcut. Oferta către celălalt proiect a fost făcută din dorinţa de a salva echipa, sînt slabe şanse, pentru că celălalt finanţator a refuzat acelaşi lucru. Aducerea lui Chivu sau Mutu ar fi o lovitură, însă financiar este foarte greu, cu toate că ar face bine imaginii”, a spus Badea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!