News

Închisoare pe viață pentru criminalul de la Corbu. A distrus o familie întreagă în căutarea de bani pentru droguri

Curtea de Apel a dat sentința definitivă în cazul criminalului din Corbu. Tânărul de 29 de ani care, în căutare de bani pentru droguri a distrus o familie, va sta pe viață la închisoare.
05.05.2022 | 19:53
Inchisoare pe viata pentru criminalul de la Corbu A distrus o familie intreaga in cautarea de bani pentru droguri
Sentință definitivă în cazul crimei de la Corbu. Bărbatul care a violat o tânără și i-a ucis tatăl, condamnat la închisoare pe viaţă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bărbatul de 29 de ani, autorul crimei care a avut loc în vara anului trecut în localitatea constănțeană Corbu, și-a aflat, joi, sentința finală.

Sentință definitivă în cazul crimei de la Corbu. Bărbatul care a violat o tânără și i-a ucis tatăl, condamnat la închisoare pe viaţă

Tânărul care a îngrozit întreaga țară anul trecut, după ce a pătruns în casa vecinilor săi şi a comis o crimă şi un viol, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Constanţa.

ADVERTISEMENT

Reamintim că, în februarie 2022, individul a fost condamnat la închisoare pe viaţă de către judecătorii Tribunalului Constanţa. Între timp, el a făcut apel.

Joi, 5 mai, Judecătorii Curţii de Apel au respins ca nefondat apelul inculpatului împotriva sentinţei Tribunalului Constanţa.

ADVERTISEMENT

”În baza art.421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge apelul declarat de apelantul-inculpat Mustafa Denis împotriva sentinţei penale (…) pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.7883/118/2021, ca nefondat. (…) Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului, (…), azi 05.05.2022”, este soluţia pe scurt dată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, anunță ȘtirileProTv.

Conform sursei citate, inculpatul este obligat să plătească daune materiale şi morale în valoare totală de peste 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cum și-a explicat tânărul de 29 de ani crima și violul din 2021

Inculpatul în cazul crimei și violului de la Corbu și-a recunoscut faptele imediat după ce a fost reținut, la scurt timp după crimă.

Tânărul a spus, în iulie 2021, că era drogat când a intrat în locuința vecinilor săi și s-a enervat că a găsit în casă numai 250 de lei. Din răzbunare, l-a omorât pe capul familiei cu o macetă, iar pe fiica cea mare a familiei, o tânără de 20 de ani, a violat-o.

ADVERTISEMENT

El le-a spus anchetatorilor că este consumator de droguri și că scopul său iniţial a fost jaful, dat fiind faptul că avea nevoie de circa 2.000 de lei. Din datele Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, bărbatul locuia în apropiere de locuinţa victimelor şi nu avea antecedente penale.

ADVERTISEMENT
Tags: