Stiri de ultima ora

Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a ucis cu un ciocan colega de apartament

Lucian Stinci, românul în vârstă de 34 de ani care şi-a ucis, anul trecut, colega de apartament, tot româncă, într-un atac “susţinut şi brutal” cu ciocanul, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.
07.03.2018 | 00:00
Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a ucis cu un ciocan colega de apartament
ADVERTISEMENT

Românul a fost condamnat marţi la cel puţin 20 de ani de închisoare după ce şi-a ucis colega de apartament, pe Florina Pastina, în vârstă de 36 de ani, potrivit bbc.com.

Pe data de 19 iulie, anul trecut, Lucian a atacat-o pe femeie în timp ce aceasta se afla în bucătăria locuinţei lor din Croydon, sudul Londrei.

Bărbatul a lovit-o pe femeie în mod repetat în cap cu ciocanul. Pe corpul victimei s-au găsit de asemenea arsuri despre care s-a stabilit că proveneau de la un ceainic cu apă fierbinte. El i-a atacat apoi cu acelaşi ciocan şi pe nepotul şi nepoata victimei, amândoi în vârstă de 25 de ani, care au fost răniţi, dar au reuşit să fugă.

ADVERTISEMENT

Victima românului, Florina Pastina, era profesoară. Născută în Arad, a făcut şcoala la Timişoara, unde a urmat cursurile Universităţii de Vest. Ea a devenit profesoară de limba engleză şi a predat într-o localitate din mediul rural, în Timiş. Tot acolo şi-a şi cumpărat casă.

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria STIRI DE ULTIMA ORA
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri