News

Incident armat în SUA. Șapte persoane au murit, atacatorul s-a sinucis

10.05.2021 | 08:41
Incident armat in SUA Sapte persoane au murit atacatorul sa sinucis
ADVERTISEMENT

Șapte oameni au murit în urma unui atac armat care a avut loc în statul Colorado din Statele Unite. Bărbatul care a tras cu arma s-a sinucis după ce a luat viețile a șapte alte persoane.

Șapte oameni au murit după un atac armat în SUA

Un bărbat din SUA a deschis focul asupra mai multor oameni, în seara zilei de duminică, după care și-a luat propria viață. Printre victime se află iubita acestuia, iar despre identitatea celorlalte victime nu se știe, deocamdată, nimic.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil atacul armat a fost îndreptat împotriva iubitei sale, iar celelalte persoane au fost victime colaterale și s-au aflat în locul nepotrivit. Victimele trăiau într-un parc de autorulote din zona statului Colorado, iar atacul a avut loc în timpul unei petreceri.

După apelul la serviciile de urgență, oamenii legii sosiți la fața locului au găsit șase oameni împușcați mortal și o a șaptea în stare gravă. O declarație oficială a polițiștilor arată că cea de-a șaptea persoană a murit în drumul spre spital, relatează Reuters.

ADVERTISEMENT

Suspectul și-a ucis iubita și alți șase oameni nevinovați

Raportul Poliției arată că suspectul era iubitul uneia dintre femeile împușcate. Acesta a condus până la parcul auto de rulote și a atacat cu o armă oamenii aflați la o petrecere aniversară.

„Suspectul, iubitul uneia dintre femeile victime, a condus la reședință, a intrat înăuntru și a început să împuște oamenii la petrecere înainte de a-și lua viața”, arată declarația publicată de Departamentul de Poliție din Colorado Springs.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre copiii prezenți nu a fost rănit, chiar dacă au asistat la scenele dramatice.

„Prietenii, familia și copiii s-au adunat în interiorul remorcii pentru a sărbători când a avut loc împușcătura. Copiii nu au fost răniți de suspect și acum ei se află cu familia”, se mai spune în comunicat.

Vecinii au fost martori la scenele de groază, iar o femeie a declarat că a crezut că are loc o furtună din cauza zgomotelor puternice ale împușcăturilor, dar abia apoi și-a dat seama că este ceva în neregulă, când a auzit sirenele de poliție. Ea a fost trezită din somn de atac.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că este o furtună. Apoi am început să aud sirenele”, a spus vecina Yenifer Reyes. De asemenea, un bărbat căruia i-a fost ucisă soacra în acel atac a declarat că „Cineva a intrat și a împușcat pe toată lumea”.

ADVERTISEMENT
Tags: