Incident armat pe aeroportul din Miami. Două persoane au murit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
10/08/2016, 18:38
Incident armat pe aeroportul din Miami. Două persoane au murit

Cel puţin două persoane au fost împuşcate mortal, miercuri, într-un incident produs în parcarea aeroportului din oraşul american Miami, informează presa americană.

Potrivit cotidianului Miami Herald, un individ a deschis focul miercuri în parcarea aeroportului internaţional. Două persoane au fost ucise în incident. Poliţia încearcă să clarifice circumstanţele producerii atacului, anunţă Mediafax, citat de Antena3.

Două persoane, cu vârste de 40, respectiv 50 de ani, au fost ucise în incident. Poliţia încearcă să clarifice circumstanţele producerii atacului, suspectând că este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×