ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Incident aviatic în Bangkok. Zece persoane au fost rănite

Aproximativ zece pasageri de la bordul unui avion aparţinând Thai Airways au fost răniţi uşor după ce avionul a derapat în afara unei pistei pe aeroportul din Bangkok, la aterizare, din cauza...
Autor: Mădălina Tătaru | 09.09.2013 | 08:01
Incident aviatic în Bangkok. Zece persoane au fost rănite

Aproximativ zece pasageri de la bordul unui avion aparţinând Thai Airways au fost răniţi uşor după ce avionul a derapat în afara unei pistei pe aeroportul din Bangkok, la aterizare, din cauza unei probleme la roata din faţă, a anunţat compania aeriană luni. Avionul de tip Airbus 330-300, care transporta 287 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, sosea de la Canton (sudul Chinei) când s-a produs accidentul, duminică, înainte de miezul nopţii, a adăugat compania.

ADVERTISEMENT

Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă pe tobogane, pe Aeroportul Suvarnabhumi, în capitala thailandeză. Paispreze pasageri au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri, a adăugat Thai Airways. Potrivit postului de poliţia de la Suvaranabhumi, aproximativ zece persoane au fost rănite uşor. Un pasager zimbabwian a fost afectat în urma unor emanaţii de fum, iar un thailandez a fost trimis la spital din cauza unor dureri la nivelul spatelui.

“Roţile au atins solul la aterizare, dar credem că una dintre ele nu a funcţionat în mod adecvat, ceea ce a cauzat deraparea avionului în fara pistei”, a declarat pentru televiziunea thailandeză Sorajak Kasensuwan, preşedintele companiei aeriene.

ADVERTISEMENT

SURSA: www.mediafax.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!