News

Incident ciudat în trafic. Un polițist a fost mușcat de un șofer beat. S-a dispus arestarea acestuia

Un incident ciudat a fost semnalat în trafic la Focșani. Un polițist a fost mușcat de un șofer beat.
09.07.2021 | 12:23
Incident ciudat in trafic Un politist a fost muscat de un sofer beat Sa dispus arestarea acestuia
ADVERTISEMENT

Un incident ciudat și extrem de rar a fost consemnat în județul Vrancea. Un polițist de la rutieră a fost mușcat de un șofer beat, care tocmai provocase un accident.

Cazul a fost semnalat în Focșani, în noaptea de 8 spre 9 iulie. După gestul său, dar și după infracțiunile comise în trafic, cetățeanul a fost arestat 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Un șofer beat din Vrancea a mușcat un polițist. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Agenții de la rutieră din Focșani au fost alertați joi seară cu privire la producerea unui accident soldat cu pagube materiale. Şoferul care provocase accidentul plecase de la fața locului, dar polițiștii au reușit să dea repede de el pe o stradă din apropiere.

În momentul în care oamenii legii au reuşit să-l prindă, acesta a muşcat un poliţist care încerca să-l imobilizeze.

ADVERTISEMENT

După aproximativ un kilometru, poliţiştii au reuşit să-i blocheze maşina. Bărbatul a devenit extrem de agresiv, iar polițiștii au încercat să îl imobilizeze. A fost momentul în care șoferul l-a atacat pe unul dintre agenți și l-a mușcat de mână, anunță IPJ.

”Precizăm că acesta a opus rezistență, adresând injurii și agresându-l fizic, prin mușcătură, pe unul dintre polițiștii care intervenea

ADVERTISEMENT

Bărbatul avea o alcoolemie de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.

Magistrații au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore”, a precizat IPJ Vrancea, potrivit ziare.com.

ADVERTISEMENT

Incident grav în trafic semnalat și în Neamț

Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment în localitatea Răucești, soldat cu rănirea a 5 persoane.

Din cercetările preliminare a reieșit că un tânăr de 21 de ani ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a 4 pasageri din același vehicul, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani, din Răucești.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. Au fost chemate două elicoptere SMURD pentru transferul victimelor.

Imediat după producerea accidentului, tânărul în cauză a părăsit locul producerii accidentului, anunță Ziar de Neamț.

După câteva ore, Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și are propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: