Life

Incident dramatic în televiziune. Un panou decorativ a căzut peste un jurnalist la o emisiune. Imaginile au devenit virale

12.03.2021 | 11:45
Incident dramatic in televiziune Un panou decorativ a cazut peste un jurnalist la o emisiune Imaginile au devenit virale
Incident dramatic într-o televiziune din Columbia. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Un incident dramatic s-a produs la o televiziune din Columbia, unde un ecran decorativ a căzut peste un invitat la o emisiune. Imaginile cu momentul care i-a speriat pe toți cei aflați în platou, dar și pe telespectatorii din fața micilor ecrane au devenit virale pe Twitter.

Evenimentul a avut loc în platoul de la ESPN TV. La puțin timp de la începerea transmisiunii în direct, jurnalistul columbian Carlos Orduz s-a trezit cu un panou peste el, în momentul în care s-a pregătit să ofere actualitatea din sport.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au surprins respectivul moment și au urcat imaginile pe rețelele de socializare, acestea devenind virale în doar câteva zeci de minute în toată Columbia.

Incident într-o televiziune din Columbia: Un panou a căzut peste un jurnalist

Incidentul l-a speriat pe prezentatorul postului respectiv de televiziune, care a intrat într-o stare de șoc nemaiștiind ce să facă. Cu fața stupefiată, abia găsindu-și cuvintele, a anunțat câteva momente de publicitate după cum i s-a spus în cască.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au îngrijorat după ce au văzut cum acel panou a căzut peste jurnalistul destul de renumit în țara latinoamericană, dar au fost liniștiți mai târziu chiar de către el printr-un mesaj video.

Orduz a spus pe Twitter că este în afara oricărui pericol și a fost mai mare spaima în acest caz, iar oamenii au respirat apoi ușurați.

ADVERTISEMENT

Bărbatul e în afara oricărui pericol

„Cu referire la incidentul care a avut loc în emisiune, vreau să vă spun că sunt bine. Nu s-a întâmplat absolut nimic în afară de sperietură. Vă mulțumesc pentru mesajele solidare”, a transmis Carlos Orduz în mediul online, informează telecinco.es.

Imaginile cu incidentul de la ESPN Columbia au adunat o groază de vizualizări în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

„Ce dureroasă pare lovitura. Ar trebui ca jurnaliștii să poată lucra în condiții de siguranță; Dumnezeule, ce accident îngrozitor! Să sperăm că nu ai pățit nimic; Nimeni nu știe cum să reacționeze în astfel de momente, să nu mai judecăm prezentatorul”, sunt câteva din mesajele de preocupare apărute pe Twitter.

 

ADVERTISEMENT
Tags: