News

Incident grav de Crăciun, în Suceava. Un tânăr beat a dat foc mașinilor părinților săi. Foto

Incident grav consemnat în Suceava, luni, în a doua zi de Crăciun. Un tânăr beat a dat foc mașinilor părinților săi care erau parcate în fața casei.
26.12.2022 | 13:41
Un tânăr din Suceava a dat foc mașinilor părinților. Vehiculele, distruse aproape în totalitate. Sursa foto: monitorulsv.ro
ADVERTISEMENT

Municipiul Rădăuți din județul Suceava este locul unui nou incident grav. După ce joia trecută autoturismul unui preot a fost incendiat în curtea bisericii, la primele ore ale zilei de luni, 26 decembrie, alte două autoturisme au ars în mod similar.

Un tânăr din Suceava a dat foc mașinilor părinților. Vehiculele, distruse aproape în totalitate

În jurul orei 5.00 a.m., pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți au fost solicitați să intervină, pe o stradă din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două autoturisme.

ADVERTISEMENT

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifestă generalizat la două autoturisme. A existat și un pericol de propagare la o casă din zonă. În urma acestui grav incident, au ars ambele autoturisme în proporție de aproximativ 90%.

Imediat, s-a stabilit ca o cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor ”folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

ADVERTISEMENT

În foarte scurt timp de la debutul cercetărilor, oamenii legii l-au și depistat pe autorul incendierii.

Presa locală scrie că, în timp ce polițiștii o audiau pe proprietara celor două autoturisme, soțul acesteia a afirmat că din camera fiului acesteia se simte miros de benzină.

ADVERTISEMENT

Intrați în camera tânărului de 32 de ani, cei de la poliție au găsit o haină care avea urme și miros de benzină.

Aflat în stare de ebrietate, bărbatul a recunoscut că, din cauza unor tensiuni cu mama sa, cu tatăl vitreg și cu bunica sa, a incendiat inițial mașina tatălui său vitreg, un Mercedes, iar focul s-a extins la mașina mamei sale, un Peugeot parcat în apropiere, conform MonitorulSv.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 32 de ani, reținut pentru 24 de ore. Tânărul ar avea probleme psihice

În urma celor constate, suspectul incendierii mașinilor a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de distrugere prin incendiere.

Sursa citată mai scrie că fiul cuplului din Rădăuți a fost internat în câteva rânduri la secția Psihiatrie.

Conform celor de la IPJ Suceava, incendierea de luni dimineață nu are legătură cu incendierea mașinii preotului rădăuțean, de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT