News

Incident grav în Brașov. Taximetrist, înjunghiat de doi clienți în centrul orașului. În ce stare se află

Un taximetrist din Brașov a fost înjunghiat de către doi clienți chiar în zona centrală a orașului.
24.05.2021 | 13:39
Incident grav in Brasov Taximetrist injunghiat de doi clienti in centrul orasului In ce stare se afla
ADVERTISEMENT

Incident grav în Brașov, petrecut chiar în centrul orașului. Un taximetrist a fost înjunghiat de către doi clienți și a avut nevoie de spitalizare.

Din primele informații, șoferul de taxi efectuase o cursă de la Codlea la Sfântu Gheorghe. Ulterior, clienții i-au solicitat să meargă la Brașov.

ADVERTISEMENT

Când au ajuns în orașul de sub Tâmpa, taximetristul a sesizat că cei doi clienți au ceva cu el și a încercat să fugă pentru a nu fi agresat, însă a fost prins și înjunghiat.

Taximetrist din Brașov, înjunghiat în centrul orașului de către doi clienți băuți

În urma agresiunii la care a fost supus, taximetristul a suferit multiple răni în zona capului și în zona renală.

ADVERTISEMENT

Deși era în stare de șoc și cu hemoragie masivă, acesta a reușit să ajungă la spitalul Codlea, la unitatea de primiri urgențe, unde i s-a acordat ajutor. Apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Din fericire, în acest moment pacientul este stabil, potrivit medicilor, și se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Presa locală informează că ar fi vorba despre doi agresori care se aflau sub influența alcoolului în momentul atacului.

Site-ul local Mytex notează că taximetristul nu a depus plângere în urma agresiunii. De asemenea, se pare că ambii suspecți au fost deja identificați.

ADVERTISEMENT

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cercetările sunt în curs de desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, pentru site-ul citat.

Un taximetrist din România, ucis în februarie la Londra

Meseria de taximetrist este una extrem de periculoasă în orice colț al Europei. Nu cu foarte mult timp în urmă, la Londra, un cetățean român care lucra ca taximetrist a fost înjunghiat mortal. Românul de 37 de ani a fost atacat în mașină de un adolescent de 15 ani.

Crima a fost semnalată poliției pe 17 februarie, când românul a fost găsit înjunghiat în mașină de către un șofer de autobuz care a văzut că bărbatul nu mai mișca. La fața locului a venit imediat și ambulanța însă eforturile de resuscitare a bărbatului nu au avut succes.

ADVERTISEMENT