News

Incident grav în Capitală. O mașină a luat foc pe Splaiul Independenței. Pompierii au intervenit

O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Splaiul Independenței din Capitală. Pompierii au intervenit rapid la fața locului.
31.08.2021 | 22:45
Incident grav in Capitala O masina a luat foc pe Splaiul Independentei Pompierii au intervenit
Incident grav în Capitală. O mașină a luat foc pe Splaiul Independenței. Pompierii au intervenit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost alertă marți seară în Capitală! O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Splaiul Independenței.

Imediat, la fața locului au intervenit echipajele de pompieri care au reușit să stingă flăcările.

ADVERTISEMENT

O mașină a luat foc pe Splaiul Independenței. Pompierii au intervenit de urgență

Incidentul ar fi avut loc la intersecția Bulevardului. Libertatii cu Splaiul Independenței, undeva în zona Parcului Izvor.

La fața locului au intervenit rapid pompierii cu două autospeciale. Aceștia au stins incendiul în câteva minute, fiind investigat de forțele de ordine, anunță Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu s-au raportat victime. În schimb, mașina a fost serios afectată de flăcări. Deocamdată, nu se cunoaște, cauza izbucnirii incendiului.

Anul 2021, unul cu multe incident similare în Capitală

În 2021, mai multe cazuri cu mașini care au luat foc pe străzi au fost raportate în Capitală. În urmă cu o lună, sub podul Băneasa, un alt autovehicul a luat foc. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri.

ADVERTISEMENT

La acea dată, incendiul a fost urmat de o explozie. Martorii spun că au văzut un fum foarte puternic iar în mai puțin de 3-4 minute s-a produs explozia. Automobilul era parcat în acea zonă.  Nu s-au raportat victime.

În schimb, autoturismul a fost distrus în totalitate, în ciuda intervenției prompte a pompierilor, care au ajuns la fața locului la doar câteva minute după ce au primit apelul la 112.

ADVERTISEMENT

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Pompierii urmează să stabilească care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Tot în luna iulie, o altă mașină a ars ca o torță chiar în fața Direcției de Înmatriculare a Vehiculelor, în zona Pipera din București. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă bolidul s-a făcut scrum.

Și în acest caz, pompierii au intervenit la timp, înainte ca focul să se extindă și la alte autoturisme.

ADVERTISEMENT
Tags: