News

Incident grav în Mehedinți. Doi bărbați au fost atacați cu sabia de rudele viceprimarului. Video

Un incident grav a fost semnalat în această săptămână în județul Mehedinți. Doi bărbați au fost atacați cu sabia de rudele viceprimarului dintr-o comună.
24.09.2022 | 16:28
Incident grav in Mehedinti Doi barbati au fost atacati cu sabia de rudele viceprimarului Video
Doi bărbați au fost atacaţi cu sabia de rudele viceprimarului, într-o comună din Mehedinţi. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi Actual Mehedinți
ADVERTISEMENT

Scene desprinse parcă din filmele americane petrecute în urmă cu două zile într-o comună din județul Mehedinți.

Doi bărbați au fost atacaţi cu sabia de rudele viceprimarului, într-o comună din Mehedinţi

Un bărbat și fiul, rude cu viceprimarul, au lovit cu sabia un bărbat, iar mai apoi au mers peste fratele victimei. Potrivit presei locale, incidentul a fost semnalat în comuna Salcia.

ADVERTISEMENT

Disputa, care s-a petrecut chiar în mijlocul localității, într-un bar, ar fi avut ca punct de plecare o ceartă din cauza unui loc de parcare. Aici s-ar fi iscat un conflict fizic între acești bărbați, care s-au luat la bătaie.

La un moment dat, unul dintre indivizi a fost lovit cu pumnul în față, iar apoi a fost tăiat la mână cu o sabie.

ADVERTISEMENT

Cei care au stat la baza agresiunilor nu s-au rezumat la aceste lucruri. Ulterior, aceștia au vrut să se răzbune și au mers și la casa fratelui victimei, pe care l-au agresat.

Aici, ”victimă” le-a căzut și parbrizul unei mașini ce aparține nurorii bărbatului atacat inițial, scrie publicația Actual Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Rudele viceprimarului, cercetate pentru distrugere, amenințare și lovire sau alte violențe

Polițiștii din zonă au fost chemați la fața locului, iar acum este în derulare o anchetă. În prezent, rudele viceprimarului sunt cercetate pentru distrugere, amenințare și lovire sau alte violențe

”La data de 22 septembrie, ora 21, un tânăr de 22 de ani din comuna Salcia a sesizat Poliția cu privire la faptul că există un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliției Rurale Cușmir care în urma verificările efectuate au stabilit că doi bărbați, de 44 și 25 de ani, în urma unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat de 46 de ani în timp ce se aflau în comuna Salcia.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbatul s-a deplasat la locuință. În scurt timp, cei doi bărbați ar fi plecat din centrul localității Salcia și s-ar fi oprit la poarta locuinței unui alt bărbat de 46 de ani, agresându-l și pe acesta și distrugând parbrizul autoturismului aparținând unei tinere de 24 de ani.

De asemenea, cei doi bărbați ar fi adresat amenințări altor trei persoane aflate în autoturism. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și lovire sau alte violențe”, a declarat Inspector principal de politie Moraru Corina, purtătoare de cuvânt a IPJ Mehedinți.

ADVERTISEMENT