News
notix pixel id

Incident grav în Sectorul 1. Cinci bărbați au blocat în trafic 2 mașini și le-au distrus parbrizele 

Cinci bărbați din Capitală care au blocat în trafic 2 mașini și le-au distrus parbrizele au fost reținuți. Incidentul a fost raportat în Sectorul 1.
23.10.2021 | 14:00
Incident grav în Sectorul 1. Cinci bărbați au blocat în trafic 2 mașini și le-au distrus parbrizele 
Incident grav în Sectorul 1. Cinci bărbați au blocat în trafic 2 mașini și le-au distrus parbrizele. Sursa foto: ziare.com
ADVERTISEMENT

Un incident grav din trafic a fost consemnat în această săptămână în Sectorul 1 din Capitală.

Cinci bărbați sunt acuzați că ar fi oprit în trafic două mașini, cărora le-ar fi distrus parbrizele. De asemenea, conducătorii acestor autovehicule ar fi fost loviți de agresori.

În urma acestei altercații, Poliția Capitalei a pus în aplicare 2 mandate de percheziție la locuințele suspecților.

ADVERTISEMENT

Incident grav în Sectorul 1. Cinci bărbați au blocat în trafic 2 mașini și le-au distrus parbrizele

Vineri, Poliția Capitalei a anunțat că angajații din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare două mandate de percheziție, în București, la domiciliile a 5 bărbați.

Aceștia sunt acuzați de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că cinci bărbaţi, identificaţi ulterior ca fiind membri ai aceleiaşi familii, în timp ce se deplasau cu autoturismele într-o zonă din sectorul 1 al Capitalei, ar fi blocat într-o intersecţie două autoturisme în care se aflau doi bărbaţi.

În acel moment, folosind mai multe obiecte contondente şi tăietoare, ar fi distrus parbrizul maşinilor şi i-ar fi agresat fizic pe cei doi bărbaţi”, a arătat sursa citată, conform Ziare.com.

ADVERTISEMENT

Conflictul din Capitală, petrecut miercuri seara

Încă din seara zilei de miercuri, 20 octombrie, polițiști de la Secţia 1 au fost sesizați, prin 112, despre faptul că, în zona unei intersecții din Sectorul 1, a avut loc o altercaţie în trafic.

Mai mulți bărbați, care se aflau într-un autoturism, erau acuzați că au provocat distrugeri la două mașini. La două zile după incident, cercetările au avansat, iar suspecții au fost ridicați de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urma perchezițiilor care au avut loc vineri, suspecții au fost găsiți și duși la audieri. În timpul verificărilor de rigoare, au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte contondente şi tăietoare, care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei.

Cei 5 suspecți din acest caz au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Acest dosar a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Bărbații sunt acuzați de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri