News

Incident grav la Galați. Doi polițiști au fost atacați cu un cuțit într-o intervenție la un conflict. Unul a fost rănit

27.07.2020 | 07:40
Incident grav la Galati Doi politisti au fost atacati cu un cutit intro interventie la un conflict Unul a fost ranit
ADVERTISEMENT

Un incident foarte grav s-a produs în weekend la Galați, acolo unde doi polițiști care au intervenit să stingă un conflict au fost atacați cu un cuțit.

Unul dintre oamenii forțelor de ordine a fost rănit în urma evenimentului, iar agresorul a fost în cele din urmă reținut.

ADVERTISEMENT

Autorul agresiunii de la Galați nu este la prima infracțiune, acesta mai având un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

Doi polițiști care au intervenit să aplaneze un conflict la Galați, atacați cu un cuțit

Un echipaj de poliție a fost atacat de un bărbat înarmat cu un cuțit. Incidentul a avut loc noaptea de sâmbătă spre duminică în satul gălățean Tălpigi.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de Mediafax, se pare că unul dintre polițiști a fost rănit ușor, iar agresorul a fost imobilizat cu ajutorul altei patrule de Poliție.

Acesta din urmă a fost reținut și va ajunge în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Cum a decurs incidentul de la Galați

Angajații din Poliție, o femeie și un bărbat, au fost atacați în momentul în care interveneau pentru aplanarea unui conflict în interiorul unei comunități de romi.

Atacat cu un cuțit, bărbatul a fost rănit, în timp ce femeia a fost bruscată de agresor. Pentru a-l imobiliza pe individul scandalagiu a fost chemată în ajutor încă o patrulă de Poliție. Imediat, agresorul a fost încătușat și reținut.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, polițistul a suferit răni ușoare și viața nu îi este pusă în pericol. Agresorul va fi dus în fața judecătorului din Tecuci cu propunerea de arestare preventivă.

Acesta este acuzat de două infracțiuni de ultraj. De asemenea, bărbatul are un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT