News

Incident grav la Petroșani. Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina. Agresorul, acuzat de tentativă de omor. Video

Grav incident raportat în trafic, la Petroșani. Un bărbat de 46 de ani a fost reținut de polițiști după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton. Imaginile, surprinse de camere.
29.09.2022 | 14:55
Incident grav la Petrosani Un barbat a fost lovit intentionat cu masina Agresorul acuzat de tentativa de omor Video
Bărbat din Petroșani, lovit intenționat de o mașină. Șoferul agresor, reținut pentru tentativă de omor. Sursa foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un conflict iscat între doi bărbați din Petroșani, venit pe fondul unei dispute între copiii lor, se putea transforma într-o tragedie, la Petroșani.

Bărbat din Petroșani, lovit intenționat de o mașină. Șoferul agresor, reținut pentru tentativă de omor

În cele din urmă, unul dintre actorii implicați a ajuns la spital, iar celălalt după gratii, fiind reținut 24 de ore. S-a întâmplat după ce unul dintre bărbați l-a lovit intenționat cu mașina pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, IPJ Hunedoara a anchetat un caz în care un șofer de 45 de ani era acuzat de vătămare corporală. Ulterior, camerele de supraveghere instalate pe strada unde a avut loc conflictul au demonstrat un lucru și mai grav.

Se pare că, enervat de disputa pe care a avut-o, unul dintre bărbați a urcat la volanul mașinii sale și l-a lovit fără ezitare pe cel cu care avusese o ceartă. Mai mulți martori au văzut scena şi spun că şoferul a avut intenția clară de a-şi lovi rivalul.

ADVERTISEMENT

”La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 15.45, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului, din municipiul Petroșani, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Petroșani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a anunțat, într-o primă fază, IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

După o analiză a imaginilor video apărute în ultimele ore, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan ar fi lovit în mod intenționat victima cu autoturismul, cu intenția de a o accidenta.

Prin urmare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, în infracțiunea de tentativă de omor și declinarea competenței către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Agresorul, reținut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă. Victima, în spital

Miercuri seara, anchetatorii au disputa măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului de 46 de ani. Joi, acesta va fi prezentat magistraților Tribunalului Hunedoara, cu propunerea de arestare preventivă.

Victima, bărbatul de 38 de ani, a rămas internată în spital, în stare stabilă.

ADVERTISEMENT