ADVERTISEMENT
News

Incident grav la podul CFR din Herăstrău. Doi tineri s-au electrocutat. Echipajele SMURD au intervenit de urgență

Autor: Daniel Scripcaru | 16.06.2019 | 18:58
Doi adolescenti electrocutati pe podul CFR de la Parcul Herastrau

Doi adolescenți s-au electrocutat după ce au urcat pe podul CFR de la Parcul Herăstrău! Situația a fost una critică, deoarece salvatorii care au sosit la fața locului pentru a le acorda primul ajutor tinerilor răniți nu au putut interveni deoarece curentul nu a fost decuplat.

ADVERTISEMENT

Doi tineri electrocutați pe podul CFR de la Parcul Herăstrău

După ceva timp, salvatorii au putut interveni și au găsit cele două victime la fața locului. Adolescentul de 17 ani a fost rănit grav și are arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului, pe când celălalt se pare că a scăpat cu răni minore, deși pe linii trec 27 de mii de V.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au anunţat că la faţa locului au fost trimise echipaje SMURD, o ambulanţă SMURD, maşina medicului de urgenţă, o autospecială cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori.

ADVERTISEMENT
Adolescenti electrocutati pe podul CFR de la Parcul Herastrau
Cei doi adolescenti electrocutati pe podul CFR de la Parcul Herastrau au fost dusi la spital sursa foto: hotnews.ro

Tânărul de 19 ani a încercat să-l salveze pe cel în vârstă de 17 ani

Aceștia au spus că un băiat, în vârstă de 17 ani, a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău. El s-a urcat pe arcada podului şi s-a electrocutat, iar un alt adolescent, în vârstă de 19 ani, s-a urcat şi el pe arcadă în încercarea de a-l salva.

Băiatul în vârstă de 17 ani, care s-a electrocutat şi prezintă arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar cel de 19 ani care a urcat pe arcada podului în încercarea de a-l ajuta şi are arsuri pe o suprafaţă foarte mică, a fost dus ls Spitalul de Arşi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!