News

Incident incredibil în Târgu Jiu! Un copil de trei ani a condus mașina familiei și și-a acroșat mama. Femeia este la spital

09.06.2020 | 15:22
Incident incredibil in Targu Jiu Un copil de trei ani a condus masina familiei si sia acrosat mama Femeia este la spital
ADVERTISEMENT

O femeie a fost lovită serios de mașina condusă de fiul de doar trei ani. Mama copilului a ajuns la spitalul din Târgu Jiu pentru îngrijiri medicale. 

Incident incredibil în Târgu Jiu! Un copil de trei ani a condus mașina familiei și și-a acroșat mama

Incidentul a avut loc în curtea locuinței, autoturismul la volanul căruia s-a urcat și pe care l-a condus fiind o proprietate a familiei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați luni seara, în jurul orei 19:30 la 112, de către o femeie de 36 de ani din localitate. În timp ce se afla în curtea locuinței, femeia a fost lovită de autotorismul personal.

Copilul a reușit să pună contactul autoturismului, care era în marșarier și a acroșat-o pe mama sa, care era în sapatele mașinii.

ADVERTISEMENT

“La volanul mașinii se urcase minorul său, în vârstă de 3 ani, care fusese lăsat nesupravegheat”

Femeia a fost prinsă între mașină și o fântână. Ea este suspectă de factură la picior.

”Luni, în jurul orei 19.30, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 36 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală.

La volanul mașinii se urcase minorul său, în vârstă de 3 ani, care fusese lăsat nesupravegheat, pentru o scurta perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, anunță IPJ Gorj.

 

 

Tags: