News

Incident la Acvariul din Constanța. Adolescentă, rănită după ce un geam al unui bazin s-a spart

15.08.2019 | 16:46
Nu se cunoaște cauza care a dus la spargerea geamului. Sursa foto: constanta360.ro

O adolescentă a fost rănită după ce un geam al unui acvariu s-a spart. Nefericitul incident s-a produs în această după-amiază în incinta Acvariului din Constanţa. 

Adolescentă rănită după ce geamul unui acvariu s-a spart

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost rănită, joi după-amiază de un geam spart al unui bazin în incinta Acvariul din Constanţa. Adolescenta s-a tăiat la picior și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, fata a fost transportată de urgență la spital. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care geamul acvariului a fost spart pentru că în zona respectivă nu există camere de supraveghere.

„O fată de 16 ani, rănită în urma spargerii unui acvariu, a fost transportată la spital de echipajul medical de prim răspuns SMURD B”, au confirmat reprezentanții ISU Dobrogea, potrivit ct100.ro.

Directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa, de care aparţine Acvariul, Adrian Bâlbă nu a știut să ofere mai multe informații legat de acest incident. Nu se cunoaște dacă geamul a fost lovit intenționat sau era crăpat și s-a spart.

Adolescenta s-a tăiat la picior și a fost dusă la spital
Geamul unui acvariu s-a spart, iar o fată de 16 ani a fost rănită. Sursa foto: digi24.ro

Care este cauza spargerii geamului de la Acvariul din Costanța

Acvariul are un geam cu o grosime de aproape 2 centimetri și este amplasat spre ieșire, foarte mulți oameni fiind de față la acest incident. În acvariul spart se aflau viețuitoare care au fost salvate. Conducerea CMSN a luat măsuri pentru curățarea zonei.

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a declarat că nu are nicio explicație pentru ce s-a întâmplat. În trecut a avut loc o situație similară, geamul unui bazin fiind spart prin lovire. „Bazinul avea patru metri cubi de apă. Cioburile au rănit o fată, care se afla cu spatele la bazin, pentru că a fost rănită la spate. A luat-o SMURD, a bandajat-o și au dus-o la spital”, a completat Adrian Bîlbă.