News

Incident la aeroportul Henri Coandă. Mai multe mașini au fost afectate de o scurgere de apă. Proprietarii vor primi despăgubiri

11.05.2019 | 15:34
Incident la aeroportul Henri Coanda Mai multe masini au fost afectate de o scurgere de apa Proprietarii vor primi despagubiri

Câteva autoturisme aflate în parcarea Aeroportului Internațional Henri Coandă au fost afectate de scurgeri de apă importante. Din fericire, proprietarii autoturismelor vor urma să fie despăgubiți. Ce arată comunicatul oficialilor de presă ai aeroportului? “Azi, sâmbătă 11 mai, am primit informaţii despre executarea unor lucrări neconforme în cursul reparaţiilor care se efectuează la nivelul superior al parcării Sosiri de la aeroportul Henri Coandă.”

Incident la aeroportul Henri Coandă! Mașini aflate în parcare, afectate de scurgeri de apă

Mai multe mașini care se aflau în parcarea superioară la Aeroportul Internațional Henri Coandă, la zona Sosiri, au avut de suferit din cauza unor scurgeri din cauza executării unor lucrări de reparații. Propritarii autoturismelor vor fi despăgubiți, conform reprezentanților Companiei Naționale Aeroporturi București.  “Azi, sâmbătă, 11 mai, am primit informaţii despre executarea unor lucrări neconforme în cursul reparaţiilor care se efectuează la nivelul superior al parcării Sosiri de la Aeroportul Henri Coandă.

Acestea au avut ca rezultat antrenarea unei cantităţi semnificative de apă către nivelul inferior, aceasta scurgându-se pe autovehiculele parcate acolo. CNAB precizează că întreaga activitate din zona de şantier cade în responsabilitatea prestatorului lucrărilor de reparaţii. Posesorii autoturismelor afectate sunt rugaţi să anunţe imediat personalul parcării pentru constatarea daunelor şi luarea măsurilor ce se impun, inclusiv pentru acordarea de despăgubiri”, precizează aceştia, într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Incident la aeroportul Henri Coandă! Scurgeri de apă
Scurgere de apă la aeroportul Henri Coandă. Proprietarii autovehiculelor afecatte de apă vor fi despăgubiți
Sursa Foto: Facebook

Compania Națională Aeroporturi București își asumă

Compania Națională Aeroporturi București a susținut faptul că va urma să aplice toate sancțiunile care se impun celor ce sunt vinovați de situația produsă. Compania în cauză le-a transmis tuturor posesorilor autoturismelor afectate că trebuie să anunțe personalul parcării pentru a constata daunele și pentru a lua măsurile care se impun, de asmenea, pentru acordarea despăgubirilor.