News

Incident la metrou: o bucată de tablă a căzut pe șine. Circulația s-a desfășurat greu

12.05.2021 | 10:32
Incident la metrou o bucata de tabla a cazut pe sine Circulatia sa desfasurat greu
ADVERTISEMENT

Incident la metroul bucureștean în această dimineață. Traficul s-a desfășurat cu greu, după ce o bucată de tablă a căzut în stația de metrou 1 Mai, pe Magistrala 4.

Incident la metrou în dimineața zilei de miercuri

Un incident a avut loc în dimineața zilei de miercuri la metrou. Din cauza unei probleme tehnice, circulația s-a desfășurat greu, a anunțat Metrorex.

ADVERTISEMENT

Informațiile arată că nu s-a produs nicio altă avarie pentru vagoanele de tren Metrorex. De asemenea, niciun angajat sau călător nu a fost rănit din cauza acestui incident.

Este vorba despre o problemă tehnică la calea de rulare. Mai exact, pe șine a căzut un obstacol, o bucată de tablă, ce a împiedicat deplasarea garniturilor de metrou.

ADVERTISEMENT

„Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate, din cauza unei probleme tehnice apărute la stația de metrou 1 Mai, firul 1”, a transmis Metrorex.

În aceste momente, circulația a revenit la normal. Problema, care a fost raportată în jurul orei 8:10, la stația de metrou 1 Mai a fost rezolvată în câteva zeci de minute.

ADVERTISEMENT

Astfel, începând cu ora 9:15, traficul de la metroul bucureștean a fost reluat în condiții normale.

Circulația a fost reorganizată pentru a evita neplăcerile călătorilor prin staţiile Gara de Nord 2 – Griviţa (firul 1), Griviţa – Jiului (fir 2), Străuleşti – Jiului (firul 1).

ADVERTISEMENT

„Pentru continuarea călătoriilor, circulația este reorganizată în sistem pendulă, între stațiile Gara de Nord 2 – Grivița (firul 1), Grivița – Jiului (fir 2), Străulești – Jiului (firul 1). Echipele intervin pentru remedierea rapidă a situației”, a arătat compania Metrorex într-un comunicat transmis miercuri dimineață.

Traficul pe celelalte magistrale nu a fost afectat

Celelate magistrale nu au fost afectate, dar pe Magistrala 4 traficul s-a desfășurat cu greu, iar trenurile au avut întârzieri. Metrorex a acționat pentru a elimina acea bucată de tablă, iar circulația să revină la normal în cel mai scurt timp.

Trenurile au avut întârzieri de 4-5 minute pe zona afectată. În urmă cu puțin timp a fost raportată și o degajare de fum. Cei de la Metrorex au dat asigurări că situația se va rezolva în următoarele minute.

„Echipele specializate Metrorex intervin în aceste momente pentru remedierea rapidă a situaţiei”, a explicat compania Metrorex înainte de remedierea problemei.

ADVERTISEMENT
Tags: