News

Incident la un liceu din Argeș: Un elev a dat cu spray lacrimogen pe hol. Șapte colegi au ajuns la spital!

02.10.2019 | 13:10
Incident la un liceu din Arges Un elev a dat cu spray lacrimogen pe hol Sapte colegi au ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Un incident grav s-a produs miercuri la un liceu din județul Argeș. Asta după ce un elev de clasa a 11-a s-ar fi certat cu doi colegi mai mari și a decis să folosească un spray lacrimogen. După acest eveniment mai mulți elevi au ajuns la spital după ce au acuzat stări de rău. Atât școala, cât și poliția, au anunțat că urmează să ia măsuri în acest caz.

Incident cu spray lacrimogen în liceul din orașul argeșean Costești

Incidentul s-a produs la Liceul Tehnologic din localitatea argeșeană Costești, acolo unde un elev dintr-a 11-a ar fi dat cu spray lacrimogen după doi colegi din clasa a 12-a. Totul s-a produs după o altercație între acești elevi. După eveniment, elevii mai mari au suferit arsuri oculare și au fost duși la spital de către profesorul de serviciu, arată site-ul local epitesti.ro.

ADVERTISEMENT

Alți cinci elevi ai liceului, patru fete și un băiat, ar fi solicitat și ei îngrijiri medicale și au avut nevoie de intervenția medicilor, arată sursa citată. Poliția din Argeș a anunțat că a aflat despre acest eveniment și va lua măsurile legale impuse într-un asemenea caz.

Incident cu spray lacrimogen la Liceul Tehnologic din orașul argeșean Costești
Incident cu spray lacrimogen la Liceul Tehnologic din orașul argeșean Costești *foto: facebook

Un bărbat a fost ucis de jandarmi cu un spray lacrimogen la Vatra Dornei

Nu este primul caz în care sprayul lacrimogen este folosit ca armă fără să fie nevoie neapărat de utilizarea lui. Astfel, un alt caz a șocat la sfârșitul acestei veri, când un bărbat a fost ucis de jandarmi la Vatra Dornei după ce i-a fost pulverizat sprayul lacrimogen în față de la o foarte mică distanță. Asta chiar dacă suspectul era imobilizat și pus la pâmănt. Incidentul a avut loc în timpul unui spectacol, după ce părintele unei fetițe a cerut ajutorul jandarmilor. Acesta l-a reclamat pe bărbatul de 50 de ani că a atins-o, indecent, pe copilă.

ADVERTISEMENT