News

Incident pe A2, cu un șofer beat în prim plan. A fugit de polițiști după ce a vrut să scoată arma la ei

18.08.2020 | 15:41
Incident pe A2 cu un sofer beat in prim plan A fugit de politisti dupa ce a vrut sa scoata arma la ei
ADVERTISEMENT

Un șofer beat a fost oprit de polițiști pe A2, însă oamenii legii nu se așteptau să fie amenințați de acesta cu un pistol.

Mai mult, după ce a vrut să folosească o armă pentru a intimida polițiștii, bărbatul a încercat să fugă.

ADVERTISEMENT

Individul a fost reținut și este cercetat sub control judiciar, după incidentul care a avut loc în zona stației de taxare de la Fetești.

Un bărbat a fost urmărit pe A2 de polițiști după ce a încercat să îi amenințe cu arma

„În cursul zilei de 16 august, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la un ‘şofer posibil băut la volan, care conduce haotic’, pe sensul spre Bucureşti. Poliţiştii l-au oprit pe şofer în zona staţiei de taxare de la Feteşti, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo şi a fugit de la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au pornit imediat în urmărire, şoferul fiind interceptat şi blocat în trafic, iar apoi imobilizat, pistolul fiind, de asemenea, ridicat”, a transmis Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), conform Agerpres.

Bărbatul recalcitrant a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a arătat o valoare de 0.97 mg/alcool pur în aerul expirat. Mai mult, șoferul avea permisul de conducere reținut, deci n-ar fi trebuit să se afle pe șosea.

ADVERTISEMENT

„Bărbatul a fost reţinut, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar”, arată sursa citată.

Polițiștii vor efectua, de asemenea, verificări pentru a vedea în ce condiții este deținut pistolul de tip airsoft pe care bărbatul a vrut să-l folosească pentru a intimida oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au intrat la bănuieli atunci când au văzut că bărbatul șofa haotic, însă nu se așteptau niciodată ca va fi nevoie de o urmărire ca în filme pentru a-l imobiliza.

ADVERTISEMENT
Tags: