News

Incident pe aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat cu un avion în timpul decolării

16.06.2019 | 17:07
Incident pe aeroportul Otopeni Ce sa intamplat cu un avion in timpul decolarii

Incident pe aeroportul Otopeni care se putea solda cu urmări deosebit de grave! Un avion care urma să se îndrepte spre Londra s-a oprit din manevrele de decolare. Pasagerii au rămas muți de uimire, dar și de spaimă, deoarece avionul a intrat pe pistă și chiar a început deplasarea, când deodată pilotul a decis să nu mai efectueze cursa!

Incident pe aeroportul Otopeni, înainte de decolarea unei aeronave spre Londra

Se pare că aeronava a prins o viteză mult mai mare pe pistă și de aceea pilotul a abandonat decolarea, pentru a evita o catastrofă aeriană. Imediat, la fața locului și-a făcut apariția și o mașină de pompieri, gata să intervină în caz de nevoie.

Din fericire, intervenția pompierilor nu a fost necesară, până la transmiterea acestei știri. Un autobuz s-a îndreptat către aeronavă și i-a luat pe pasageri pentru a-i duce înapoi la aeroportul Otopeni. Este foarte posibil ca aeronava să fie schimbată, pentru ca pasagerii să poată ajunge la destinație, în Londra.

Incident pe aeroportul Otopeni
Incident pe aeroportul Otopeni

Cursa spre Londra a fost anulată

Într-un final, decolarea aeronavei către Londra a fost anulată. Urmează să vedem cum ajung pasagerii care au plătit biletul de avion la Londra.

Comandantul a anunţat pasagerii prin intercom că avionul urmează să fie verificat, îşi cere scuze pentru inconvenienţă şi alte informaţii urmează să fie comunicate ulterior.

Aeroportul Otopeni s-a aflat în centrul unui scandal, în urmă cu câteva zile, când s-a aflat că pasagerii se confruntă cu probleme grave atunci când ajung pe Aeroportul Otopeni. În toalete nu curge apa, scaunele pentru pasageri sunt insuficiente, iar aeronavele n-au unde să gareze. În plus, una dintre piste arată ca după bombardament.

Din cauza acestor probleme, directorul Aeroportului a fost demis în urmă cu două luni. Chiar dacă directorul a fost schimbat, presa relatează că problemele persistă.