ADVERTISEMENT
Hotnews

Incident pentru o prezentatoare de la noi! I-a explodat cana cu cafea în direct la TV

O prezentatoare de la noi a avut parte de o păţanie cu totul neobişnuită în timp ce se pregătea să intre în direct la emisiune. Paula Rusu, prezentatoare la postul de televiziune România TV,...
Autor: Ionuţ Cataramă | 16.03.2016 | 14:05

O prezentatoare de la noi a avut parte de o păţanie cu totul neobişnuită în timp ce se pregătea să intre în direct la emisiune. Paula Rusu, prezentatoare la postul de televiziune România TV, a trecut prin momente neplăcute chiar înainte de a intra în direct. vedetei i-a explodat cana cu cafea pe care o avea pe masă. Amănuntele despre incident au fost date chiar de prezentatoare, pe pagina paularusu.ro.

ADVERTISEMENT

„Cum mi-a explodat cana cu cafea în direct, la televizor

Eram pe numărătoarea inversă. În cască auzeam: 3, 2, 1, eşti! Cred că am apucat să spun doar bună ziua, iar ceaşca în care aveam cafeaua proaspăt făcută a sărit în aer cu zgomot. Tot ce am văzut cu coada ochiului, fiindcă citeam ştirea din prompter, a fost revărsarea cafelei. Cioburile, zeci, au sărit dincolo de laptop, telefonul era inundat în lichidul dulce, iar eu am încremenit.

Ce naiba s-a întamplat? A căzut ceva din grila de lumini? Ce era în cană, oare nu era cafea? Echipa tehnică din platou nu înţelegea nimic. Prima impresie a fost aceea că a explodat un bec. Am terminat de citit prompterul, dar stateam ca Sfinxul, de frică să nu mai bubie ceva. Un coleg cameraman a filmat cu telefonul “intervenţia de slavare”.

ADVERTISEMENT

Am făcut şi eu vreo două poze cu telefonul din care mai curgea cafea. Era singura funcţie utilă ca avea inundate toate orificiile şi nu mai puteam telefona sau primi vreun apel.

Ce vrăji se pot întâmpla ca să explodeze cana cu cafea în halul ăsta?”, a povestit Paula Rusu.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!