News

Incident revoltător în Capitală. A jefuit un bărbat care zăcea rănit pe stradă. Video

10.03.2021 | 17:47
Incident revoltator in Capitala A jefuit un barbat care zacea ranit pe strada Video
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 20 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a jefuit un bărbat rănit care zăcea aproape inconștient pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Incidentul revoltător a fost semnalat printr-un comunicat de presă transmis cu puțin timp în urmă de Jandarmeria Română.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se poate observa cum hoțul se apropie de victimă și, în loc să-i acorde primul ajutor sau să alerteze autoritățile, profită de situație și adună toate bancnotele de pe jos, după care se face nevăzut.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor s-a constatat că individul respectiv, prins între timp de jandarmi la câteva străzi distanță de locul faptei, cu tot cu banii furați, nu se află la prima abatere de acest gen.

Un bărbat a fost jefuit în timp ce zăcea aproape inconștient pe stradă

Pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului.

ADVERTISEMENT

Era aproape inconștient. Colegii noștri s-au apropiat de el și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței, care fusese deja solicitată.

Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii.

ADVERTISEMENT

Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o mașină un tânăr care corespundea descrierilor primite.

L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit. S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale.

ADVERTISEMENT

Bărbatul rănit a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, pentru un nou dosar penal”, se arată în comunicatul transmis de Jandarmeria Română.

ADVERTISEMENT