Asta e POVESTEA! Antrenorul echipei de rugby de la Dinamo, acuzat că a aruncat un cîine de la etajul 14: “Mi-a recunoscut că a făcut-o”

Un incident incredibil s-a petrecut sîmbătă în Bucureşti. În centrul atenţiei este antrenorul de rugby de la Dinamo, Ştefan Demici, care e acuzat că a aruncat peste balcon un cîine Shi-Tzu...
07.02.2017 | 00:03
Asta e POVESTEA Antrenorul echipei de rugby de la Dinamo acuzat ca a aruncat un ciine de la etajul 14 Mia recunoscut ca a facuto
ADVERTISEMENT

Un incident incredibil s-a petrecut sîmbătă în Bucureşti. În centrul atenţiei este antrenorul de rugby de la Dinamo, Ştefan Demici, care e acuzat că a aruncat peste balcon un cîine Shi-Tzu de la etajul 14, în timp ce se afla în vizită la nişte prietene, Andreea şi Patricia Stroe. 

“Este şocant ca un om să vină în casa ta şi să îţi arunce cîinele de la balcon!”

Andreea nu era acasă în momentul acela şi a povestit întîmplarea pe o reţea de socializare:  “Au fost 3 oameni în casă. Patricia, un prieten al Patriciei şi Ştefan Demici, Fane, un om pe care noi îl cunoaştem de 8 ani şi am fost prieteni. O cunoaşte şi pe mama mea.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ajuns la sora mea în casă la ora 11 ziua. La 12 m-a sunat Patricia că l-a aruncat Fane pe Mylo de la balcon. Probabil a băut toată noaptea sau nu. Nu ştiu şi nu mă interesează. Logic că nu a recunoscut ce a făcut.

Dar poliţia va măsura inclusiv balconul şi se va demontra că este fizic imposibil ca acest cîine să cadă de la balcon. Este şocant ca un om sa vină în casa ta şi să îţi arunce cîinele de la balcon indiferent în ce stare de ebrietate eşti. Aştept ca poliţia să îşi facă datoria. Numai eu ştiu cît de lung a fost drumul de la salon pînă acasă cu frica să nu se întîmple ceva şi mai rău. Marele om şi marele antenor de la Dinamo a ajuns să îşi bea minţile. 

ADVERTISEMENT

Mi se pare firesc să afle cît mai multă lume de gravitatea acestui incident. Mi se pare că trebuie să ai grave probleme psihice să faci aşa ceva. De asemenea e un semnal de alarmă să mai lase tot oraşul ăsta de rahat băutura”, a scris Andreea Stroe pe facebook.

demici-stefan

Şi-a recunoscut fapta? Proprietare cîinelui spune că “da”

Andreea Stroe a spus că Demici i-ar fi recunoscut că a aruncat cîinele peste balcon:

“L-am rugat să se uite în ochii mei şi să recunoască faptul că ne-a omorît cîinele. A spus că aşa este şi a promis că va recunoaşte inclusiv în ancheta de la Poliţie, nu să ne scoată pe noi nebune şi penibile cu cine ştie ce variante aberante. A părut foarte umil şi mi-a zis că era beat, într-adevăr. De-acum, să-l judece Dumnezeu şi să-l pedepsească legea.

ADVERTISEMENT

A aruncat cîinele peste balcon şi apoi s-a întors liniştit în casă, s-a aşezat pe canapea încă vreo 20 de minute ca şi cum nu s-a întîmplat nimic. Avem convocare pentru luni la audieri, ne-au cerut să ducem şi cîinele pentru autopsie. Ştiu că inclusiv lui Ştefan i-au trimis citaţie. El va trebui să plătească pentru postura lui de ofiţer în cadrul Ministerului de Interne”.

Contactată de FANATIK.RO, Andreea Stroe a refuzat să mai facă declaraţii suplimentare, spunînd doar că e o anchetă în desfăşurare şi aşteaptă să vadă ce declaraţii se fac.

ADVERTISEMENT

Poliţia a deschis o anchetă

Andreea Stroe a reclamat acest incident la poliţie, care a deschis o anchetă în acest caz. Ştefan Demici nu a comentat prea multe pe marginea incidentului, însă a spus că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice:

“Există o reclamaţie, îmi rezerv dreptul de a nu spune deocamdată nimic. Ne-am contactat avocaţii şi o să vedem cine are dreptate. Sub nici o formă nu eram sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Demici.

Ştefan Demici, în vîrstă de 41 de ani, e antrenorul echipei de rugby de la Dinamo. Ca jucător, a participat cu România la Campionatul Mondial din 1999 şi a cîştigat şase titluri de campion naţional şi patru Cupe ale României.

ADVERTISEMENT