News

Incident șocant în Drobeta. Un bărbat a fost filmat în timp ce agresează doi minori

02.04.2021 | 20:19
Incident socant in Drobeta Un barbat a fost filmat in timp ce agreseaza doi minori
ADVERTISEMENT

Un bărbat a agresat doi minori pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin. Copiii au fost înjurați și chiar loviți de către agresor. Poliția s-a autosesizat după ce filmarea incidentului a fost postată pe o rețea de socializare și a întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, filmat în timp ce agresează minori

Un bărbat din județul Mehedinți a fost filmat pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin în timp ce agresează minori. În filmarea postată pe o rețea de socializare de un martor, se vede cum bărbatul se repede pe terenul de sport și lovește un minor, deși copilul încearcă să se ferească.

ADVERTISEMENT

Bărbatul devine violent și în limbaj și o înjură pe o tânără care filma întreaga scenă, ba chiar o amenință că o bate dacă va continua să filmeze. Scena continuă, iar bărbatul îl trage de hanorac pe un alt minor care încerca să aplaneze conflictul.

Mai multi minori, dar și  adulți care se aflau în zonă, nu au intervenit.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți s-a autosesizat și a întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT

”În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini în care este prezentat un caz de violență împotriva unui minor, facem următoarele precizări:

Polițiștii Biroului de Ordine Publică de la Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în acest eveniment și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT

Sunt continuate cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor și luării de măsuri legale”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Un alt caz șocant s-a petrecut la Hunedoara în urmă cu doar două luni

La începutul lunii februarie un bărbat de 29 de ani din Hunedoara și-a lovit cu sălbăticie fiul și nepotul într-un loc de joacă din municipiu.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a cărei agresiune i-a provocat nepotului de 13 ani o factură craniană a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, după ce procurorul de caz a hotărât să schimbe încadrarea de la loviri și alte violențe.

ADVERTISEMENT