News

Incident șocant în Germania. O româncă de 23 de ani a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat

O româncă a ajuns să fie înjunghiată pe o stradă în Germania. Tânăra are numai 23 de ani și a fost atacată de un bărbat
03.07.2024 | 16:12
Incident socant in Germania O romanca de 23 de ani a fost injunghiata in plina strada de un barbat
O tânără româncă de numai 23 de ani a fost atacată de un alt conațional pe o stradă din Germania. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fată româncă de 23 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost atacată cu cuțitul de un alt român de 31 de ani în orașul Magdeburg, Germania.

A ajuns într-o baltă de sânge după ce a fost înjunghiată pe stradă

Tragicul eveniment a avut loc pe strada Hermann-Hesse din cartierul Reform din Magdeburg, luni, 1 iulie 2024, în jurul orei 11 dimineața, scrie jurnalemigrant.com. Conform informațiilor furnizate de poliție și publicate de ziarul german Bild, tânăra a fost înjunghiată de multiple ori de către agresor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost capturat la locul faptei, în fața unui bloc, iar la intervenția forțelor de ordine a participat și un elicopter, menționează sursa citată.

„Există indicii că inculpatul și victima se cunoșteau. Ancheta cu privire la motivele atacului este în curs”, transmis o reprezentantă a poliției germane.

ADVERTISEMENT

Atât victima, cât și atacatorul stau în Magdeburg, mai precizează sursele citate. Ancheta continuă pentru a elucida circumstanțele exacte ale agresiunii.

O altă româncă a murit înjunghiată în Marea Britanie

O femeie româncă de 49 de ani, mamă a șase copii, a fost ucisă cu un cuțit de soțul ei în Marea Britanie. Tragedia s-a petrecut recent și a avut ca rezultat decesul ambilor soți.

ADVERTISEMENT

Acest incident tulburător a fost raportat vineri, 5 aprilie 2024, în orașul Coventry. La ora 5.30 dimineața, poliția a fost alertată să intervină de urgență în locuința cuplului de pe strada Caludon Road, o zonă rezidențială liniștită.

Se pare că cei doi erau separați, iar casa în care a avut loc tragedia era locuită doar de femeie. Când polițiștii au ajuns, românca, Vicala Gheorghe, era grav rănită.

ADVERTISEMENT

Victima a fost transportată de urgență la spital, dar nu a supraviețuit din cauza rănilor severe. În ceea ce-l privește pe soțul agresor, Marian Gheorghe, acesta a murit la fața locului.

Poliția continuă să investigheze cazul, dar autoritățile “cred cu tărie” că soțul și-a atacat fosta soție înainte de a-și lua viața. Un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands, citat de The Sun, a declarat:

ADVERTISEMENT