Fotbal intern

Incident şocant în Liga a IV-a: femeie-arbitru, lovită cu pumnul de jucătorul pe care îl eliminase. A fost dusă de urgenţă la spital!

24.10.2019 | 15:09
Incident socant in Liga a IVa femeiearbitru lovita cu pumnul de jucatorul pe care il eliminase A fost dusa de urgenta la spital
ADVERTISEMENT

Un incident cu adevărat şocant s-a petrecut miercuri, în Liga a patra din România. La partida dintre Viitorul Valea Mare şi Viitorul Păşeşti Măglaşi, un jucător al oaspeţilor a lovit cu pumnul femeia-arbitru care conducea întâlnirea, nervos că aceasta îl eliminase pentru cumul de cartonaşe galbene.

Meciul dintre Viitorul Valea Mare şi Viitorul Păşeşti Măglaşi, din Liga a patra, a fost întrerupt la scorul de 1-0 pentru gazde, în minutul 39. “Centralul” întâlnirii, Alisa Neaţă, a primit un pumn în plină figură de la un jucător al celor din Măglaşi. Femeia a fost lăsată fără cunoştinţă timp de câteva minute, iar oamenii de la meci, speriaţi, au sunat la 112, informează arenavâlceană.ro

ADVERTISEMENT
Femeie-arbitru bătută în Liga IV-a! S-a sunat la 112
Femeie-arbitru bătută în Liga IV-a! S-a sunat la 112 şi aceasta a fost transportată de urgenţă la spital cu ambulanţa

A venit ambulanţa, iar femeia-arbitru a fost transportată de urgenţă la spitalul din Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Furia agresorului a fost declanşată de faptul că Alisa îi acordase al doilea cartonaş galben. Interesant este că acesta, pe numele său Bogdan Cotea, nu se află la prima abatere de acest gen. În 2015 l-a bruscat pe arbitrul asistent al unui meci şi, nemulţumindu-se cu atât, l-a mai şi alergat pe “centralul” respectivei partide.

Nu a fost singurul incident petrecut în “fotbalul mic” din Vâlcea în cursul zilei de miercuri. În Liga 5, la Sineşti, jucătorii şi spectatorii s-au luat la bătaie timp de aproximativ 20 de minute. S-au împărţit pumni, picioare, şi au fost “fluturate” chiar şi săbii ninja! Culmea e că, după ce s-a terminat bătaia, meciul s-a reluat!

ADVERTISEMENT
Tags: