News

Incident șocant în Mehedinți. Patronul unui magazin și-a bătut o angajată cu toporul. Femeia este în comă

Incident șocant în Mehedinți, acolo unde o femeie a fost bătută cu toporul de șeful ei. Angajata voia să își dea demisia.
31.05.2023 | 17:27
Incident socant in Mehedinti Patronul unui magazin sia batut o angajata cu toporul Femeia este in coma
Incident șocant în Mehedinți. Patronul unui magazin și-a bătut o angajată cu toporul. Femeia este în comă. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: actualmehedinti.ro
ADVERTISEMENT

Incident șocant în Mehedinți, acolo unde un bărbat și-a bătut o angajată cu toporul, după ce femeia a anunțat că vrea să demisioneze. Acum, victima este în comă la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Incident șocant în Mehedinți. Angajată bătută cu toporul de șeful ei

Evenimentul a avut loc în comuna Șimian, în urmă cu câteva zile. Femeia, în vârstă de 38 de ani, lucra la un magazin din localitate de aproximativ doi ani. Însă, pentru că patronul, un bărbat de 47 de ani, nu avea un comportament adecvat, a decis să demisioneze.

ADVERTISEMENT

Potrivit familiei angajatei, aceasta și-a depus cererea de demisie acum patru zile. Administratorul magazinul nu a acceptat-o. Ulterior, ar fi chemat-o la locul de muncă, anunțând-o că îi va semna demisia.

Însă, potrivit soțului femeii, citat de actualmehedinti.ro, situația nu a decurs așa cum se aștepta angajata. Pentru că nu voia ca femeia să demisioneze, patronul a încuiat-o în birou, iar acolo a bătut-o cu toporul.

ADVERTISEMENT

“I-a trimis trimis mesaj să meargă la lucru, spunând că își poate depune demisia, că o va semna și că îi va da diferența de bani. Apoi, a încuiat-o în birou și a bătut-o cu toporul. În altă tură, a amenințat-o că o bate, a înjurat-o, a făcut-o în toate felurile. Deasupra la magazin, are biroul. Acolo, a bătut-o. Lucra de doi ani acolo. A venit acasă plină de sânge: mașina, geanta și actele erau pline de sânge. E plină de vânătăi, are mâinile făcute praf.”, a spus soțul femeii, Daniel Sabin Rascotă, pentru actualmehedinti.ro.

În cele din urmă, plină de sânge, femeia a reușit să scape din mâinile patronului furios și să urce la volanul mașinii. Ea a ajuns acasă, dar s-a prăbușit la pâmânt, fiind găsită de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Patronul magazinului, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul spune că soția lui a mai avut probleme cu șeful, în trecut. Tocmai de aceea, ea voia să demisioneze. Astfel, omul spune că a depus plângere, dorind ca patronul să fie tras la răspundere.

”A mai avut probleme cu el, dar nu mi-a spus. O să mergem mai departe, pentru că e lege. Voia să își dea demisia pentru că nu mai rezista. Le înjura pe angajate. Suntem căsătoriți de 20 de ani și nu i-am dat niciodată o palmă. Am depus plângere, mergem până la capăt, pentru că vreau să se facă dreptate.”, a adăugat soțul victimei.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital, fiind în stare critică. Între timp, patronul magazinului a fost reținut pentru 24 de ore. Oamenii legii continuă verificările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

“La unitatea Primiri – Urgențe, a fost adusă o pacientă de 38 de ani, în stare gravă: comă de gradul 1/2, cu multiple leziuni la nivelul membrelor superioare și leziune cervicală. Din monitorizarea funcțiilor vitale, reiese că dezvoltă un șoc hemoragic.”, a transmis Elena Bololoi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT