News

Incident șocant în Prahova. Un bărbat a murit în secția de Poliție, după ce a comis un accident

05.03.2021 | 23:08
Incident socant in Prahova Un barbat a murit in sectia de Politie dupa ce a comis un accident
Cadavrul unei femei de 75 de ani din Vaslui a fost găsit sub un mal de pământ
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 67 ani a murit în sediul secției de Poliție din comuna Valea Călugărească în timp ce era audiat de oamenii legii.

Șoferul fusese implicat într-un accident rutier petrecut în Prahova, pe DN1 B și a fost dus la secție după ce s-a constatat că consumase băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

După ce a suflat în aparatul etilotest, bărbatul s-a dat de gol și s-a aflat că avea o valoare de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru prelevarea de probe biologice.

Un bărbat a murit în secția de Poliție după un accident

După ce a stat mai multe ore sub supravegherea omedicilor, fiind ușor rănit la o mână, a fost dus la audieri altături de ceilalți doi șoferi implicați în accident.

ADVERTISEMENT

În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova, conform Adevărul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la SML PRahova pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii fac verificări în această cauză pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Prahova a fost martora unui alt accident groaznic spre finele anului 2020, când doi tineri de 21 și 18 ani au murit după ce au intrat cu mașina sub un camion.

Fata de 18 ani, Patricia, a murit pe loc, iar iubitul ei Marian i-a supraviețuit doar câteva ore, el murind la spital.

ADVERTISEMENT

Din verificări, un tânăr de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A din direcţia Dâmboviţa către Ploieşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 60 de ani care circula din direcţia Ploieşti către Dâmboviţa”, a anunţat Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT