News

Incident șocant într-o școală din China. Un bărbat a rănit 39 de persoane cu un cuțit. Video

04.06.2020 | 11:49
Incident socant intro scoala din China Un barbat a ranit 39 de persoane cu un cutit Video
ADVERTISEMENT

Un incident șocant s-a petrecut, joi, într-o școală din China, acolo unde un bărbat a rănit mai multe persoane într-un atac cu un cuțit.

Incident șocant într-o școală din China

Conform Global Times, un incident șocant s-a petrecut joi, în jurul orei locale 08:30, în China, la Școala Primară din Wuzhou. Un bărbat a rănit cu un cuțit 39 de persoane, elevi și membri ai personalului.

ADVERTISEMENT

Un raport emis de administrația locală arată că la locul incidentului au fost trimise opt ambulanțe, iar elevii și personalul care au avut de suferit în urma atacului au fost transferați la spitalele locale.

Presupusul atacator a fost identificat ca fiind Li Xiaomin, un agent de pază al școlii în vârstă de 50 de ani. Poliția l-a reținut pe suspect.

ADVERTISEMENT

Două persoane au suferit răni grave

Imagini video postate pe reţele sociale arată copii bandajaţi care ies sau sunt scoşi afară dintr-un centru medical, în faţa căruia este adunată o mulţime.

Guvernul regiunii Cangwu au anunțat că 37 dintre victime au suferit răni minore și două au fost rănite grav, dar viața niciunei persoane nu este pusă în pericol. În schimb, autoritățile nu au confirmat că cele două persoane rănite grav ar fi directorul școlii și un student, așa cum s-a precizat inițial.

ADVERTISEMENT

Poliția a precizat că ancheta penală în acest caz este în desfășurare, dar prioritatea autorităților este sănptatea victimelor.

În China, atacurile prin înjunghiere petrecute în şcoli sau grădiniţe sunt de obicei atribuite unor persoane cu tulburări psihice şi inadaptate social.

ADVERTISEMENT

China are un regim de control strict al armelor de foc, aşa încât majoritatea atacurilor sunt întreprinse cu ajutorul cuţitelor sau al dispozitivelor explozive artizanale.

ADVERTISEMENT
Tags: