News

Incident șocant într-o școală din Maramureș. Elev de 7 ani, bătut de tatăl unei colege în timpul orei

09.03.2021 | 16:07
Incident socant intro scoala din Maramures Elev de 7 ani batut de tatal unei colege in timpul orei
ADVERTISEMENT

Scene șocante s-au petrecut, în debutul acestei săptămâni, la Școala Generală din localitatea Maramureșeană Repedea, unde un băiețel de doar șapte anișori a fost bătut crunt de tatăl unei colege. Totul, chiar sub privirile îngrozite ale învățătoarei, care asista neputincioasă.

Rezultatul? Abel refuză acum să mai meargă la școală și va avea nevoie de un psiholog pentru a putea trece peste această traumă. În plus, deși au trecut 24 de ore, urmele loviturilor sunt încă vizibile pe chipul său.

ADVERTISEMENT

Între timp, agresorul, un bărbat în vârstă de 48 de ani din aceeași localitate, a ajuns pe mâna Poliției. Chiar dacă și-a recunoscut fapta, pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lovit de tatăl unei colege chiar în timpul orei. Învățătoarea a rămas înmărmurită

Ieri, fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește.

ADVERTISEMENT

Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă, deși era oră, apoi a întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este, de fapt, problema și au arătat spre Abel.

Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față. Mama elevului a fost chemată la școală de învățătoarea lui Abel. Ajunsă la unitatea de învățământ, directorul i-a explicat despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Neștiind ce să facă, mama fratelui meu m-a sunat. Am sfătuit-o să mergem la poliție. Am însoțit-o la sediul poliției, unde a dat o declarație.

După un timp, am fost informați că bărbatul în vârstă de aproximativ 48 ani a fost chemat la poliție, unde și-a recunoscut fapta.

ADVERTISEMENT

El ar fi spus că fata a mințit că fratele meu a lovit-o doar pentru a nu merge la școală. Fratele meu va fi dus la psiholog pentru că nu mai vrea să meargă la școală de frică”, a povestit fratele lui Abel, potrivit antena3.ro.

Agresorul s-a ales cu dosar penal

Sesizați cu privire la acest incident, polițiștii au demarat cercetările și au constatat că „în jurul orelor 10.00 ale aceleiași zile, un bărbat de 49 de ani din Repedea a pătruns în incinta unității de învățământ, unde a agresat un minor de 7 ani”.

Potrivit comunicatului transmis de oamenii legii, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: