News

Incident şocant într-o şcoală din Tulcea. Profesor de sport acuzat că şi-a abuzat elevele

18.09.2020 | 20:40
Incident socant intro scoala din Tulcea Profesor de sport acuzat ca sia abuzat elevele
Profesor de sport din Tulcea, reținut pentru că și-a abuzat sexual elevele de 14 și 15 ani.
ADVERTISEMENT

Un profesor de educație fizică din județul Tulcea a fost reținut de polițiști fiindcă a întreținut relații sexuale cu eleve în vârstă de 14 și 15 ani.

Faptele au avut loc în perioada aprilie-iulie 2020.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani ar fi întreținut relații sexuale în formă continuată cu elevele minore.

ADVERTISEMENT

Profesor de sport de 29 de ani, reținut fiindcă și-a abuzat elevele minore

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, procurorii au dispus pe data de 18 septembrie începerea urmăririi penale pentru un bărbat de 29 de ani pentru comiterea a trei infracţiuni de act sexual cu un minor în formă continuată.

„În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliţie Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educaţie fizică şi sport al fiicei sale ar fi întreţinut în mod repetat cu aceasta, precum şi cu alte eleve ale şcolii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.

ADVERTISEMENT

Potrivit surse citate, în urma cercetărilor au fost identificate trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care bărbatul le-ar fi determinat în perioada aprilie – iulie 2020 să întrețină relații sexuale normale și orale.

Acesta s-ar fi folosit de influența pe care o avea asupra adolescentelor pentru a le abuza sexual.

Profesorul de educaţie fizică şi sport a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Însă acesta nu este singurul caz de acest gen care se produce în țara noastră. În luna aprilie a acestui an, un alt profesor a fost arestat fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă de clasa a VIII-a și a filmat-o de mai multe ori în ipostaze indecente.

În perioada iulie 2017 – 20 februarie 2020, inculpatul a produs un număr de 11 materiale pornografice cu persoana vătămată minoră, în cadrul unor sesiuni de comunicare video cu aceasta. Bărbatul o plătea cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei, conform anchetatorilor.

ADVERTISEMENT