Life

Incident șocant într-un club de fiţe! Ema Uta ar fi fost agresată de Alex Bodi

FANATIK a intrat în posesia unor informații tulburătoare cu privire la relația dintre Ema Uta și Alex Bodi și o presupusă agresiune.
08.02.2023 | 20:35
Incident socant intrun club de fite Ema Uta ar fi fost agresata de Alex Bodi
Alex Bodi și Ema Uta, scandal într-un club din Herăstrău? /Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Alex Bodi și Ema Uta sunt, de luni bune deja, momente în care relația lor seamănă cu un montagne rousse. Ba se ceartă, ba se împacă și ”fug” într-o vacanță de vis în care cheltuielile depășesc, lejer, mii, chiar zeci de mii, de euro.

Scandal între Ema Uta și Alex Bodi într-un club de fiţe din Bucureşti!

Seara zilei de 7 februarie a fost una, pare-se, cât se poate de agitată pentru Ema Uta și Alex Bodi. Mai exact, susțin informațiile primite de FANATIK, cei doi s-au văzut, doar că, pare-se, revederea lor nu a fost deloc atât de caldă pe cât s-ar fi așteptat vreunul.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alex Bodi ar fi apelat la amicii lor comuni pentru a o determina pe frumoasa Ema Uta să meargă într-un local de fițe din zona de nord a Bucureștiului. El era deja acolo, pregătit cu flori şi atmosferă romantică, pentru o împăcare cu celebrul make-up artist.

De la romantism la… scandal: Bodi a vrut împăcare, Ema a refuzat

Doar că, din informațiile noastre, lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit musculosul fost soț al Biancăi Drăgușanu. Ba chiar, lucrurile s-ar fi întâmplat pe dos, Ema Uta reacționând cât se poate de ferm în refuzul ei de a-i mai da o șansă lui Bodi.

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru, pare-se, l-ar fi făcut pe bărbatul alături de care make-up artistul a fost în vacanțe de vis să își piardă puțin cumpătul. Iar de la câteva cuvinte schimbate pe un ton ridicat s-ar fi ajuns la un scandal în toată regula, martorii dezvăluindu-se că totul ar fi degenerat.

Cum muzica era probabil prea tare în clubul din Herăstrău, cei doi, certându-se, ar fi mers la toaleta clubului. Iar acolo, spun informațiile obținute de FANATIK, între cei doi s-ar fi desfășurat un circ fără precedent în relația lor care, deja, părea oricum pusă pe butuci.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în toaleta clubului și de ce Ema Uta a fugit acasă, plângând

Mai exact, se pare că Alex Bodi nu s-a sfiit să facă apel la forța fizică superioară față de Ema Uta pentru a o convinge să revină la sentimente mai bune față de el. Doar că, probabil, felul în care a încercat să repare relația nu a fost pe placul mai sensibilei sale foste iubite, iar Ema Uta a reușit să fugă de Bodi și, plângând, ar fi plecat acasă.

Ce s-a petrecut în toaleta cu pricina, în afara țipetelor și, posibil, a unei demonstrații de forță, este greu de precizat. Dar, pare-se, lucrurile nu au fost atât de liniștite pe cât s-ar fi așteptat Alex Bodi, cel care ar fi insistat ca ea să ajungă în local. Și care, acum, se pare că și-a luat, definitiv, adio de la frumoasa Ema Uta, relația lor fiind, practic, imposibil de reparat după ce s-ar fi petrecut ceea ce s-a petrecut în localul de fițe.

ADVERTISEMENT
mesaj ema uta
Ema Uta, mesaj sugestiv pe Instagram cu privire la ceea ce s-ar fi întâmplat între ea și Alex Bodi în clubul din Herăstrău / Foto: Captura Instastory Ema Uta

Iar Ema Uta a făcut și o postare cât se poate de sugestivă pe conturile ei de socializare cu privire, posibil, la ceea ce s-ar fi petrecut în clubul în care ar fi fost agresată de Alex Bodi, mesajul ei fiind: ”Capcană de șoareci cu momeală pusă de prieteni”.

Alex Bodi, relații cu năbădăi! Acuzat că a bătut-o pe Bianca, a divorțat și a ajuns în brațele Emei Uta

Alex Bodi are un istoric nu tocmai de lăudat când vine vorba de relațiile cu femeile din viața lui. El a devenit celebru după ce, cu ani în urmă, a devenit soțul uneia dintre cele mai vizibile vedete de la noi, Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, ”luna de miere” a celor doi nu a ținut prea mult.

De altfel, acum vreo doi ani, în spațiul public au apărut imagini cu Alex Bodi și Bianca Drăgușanu în momentul în care bărbatul părea să o agreseze de soția lui. Mariajul lor, terminat cu un divorț care a făcut deliciul presei de scandal prin dezvăluirile făcute despre agresiunile repetate pe care le-ar fi trăit Drăgușanca, i-a adus un plus de ”celebritate” controversatului afacerist.

După despărțirea definitivă de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, în vara anului 2021, începuse să o curteze pe frumoasa Ema Uta, un make-up artist celebru. Și, desigur, după ce a ”atacat-o ca la carte”, cei doi au devenit un cuplu. Excursii în locuri care mai de care mai exotice, buchete uriașe de flori, camioane de cadouri… totul pentru ca Ema Uta să se îndrăgostească.

Lucru care s-a și întâmplat, cei doi pozând, timp de luni bune, în cuplul perfect. Dar, cu câteva luni în urmă, lucrurile au început să scârțâie, iar cei doi au trecut printr-o serie de discuții aprinse. Într-un final, s-au împăcat, și au petrecut începutul lui 2023 împreună. Dar, pare-se, tot degeaba, pentru că ”ciorba reîncălzită” nu a mai fost suficient de gustoasă, iar cei doi s-au despărțit iarăși. Doar că, pare-se, Alex Bodi spera la o împăcare, iar discuția lor ar fi degenerat într-o agresiune…

ADVERTISEMENT
Tags: