News

Incident șocant într-un tren din Germania: un român și-a mușcat de ureche un compatriot. De la ce a început cearta

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut zilele trecute într-un tren din Germania. Protagoniști au fost mai mulți români.
12.03.2023 | 22:07
Incident socant intrun tren din Germania un roman sia muscat de ureche un compatriot De la ce a inceput cearta
A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca românii aflați într-un tren din Germania să se potolească / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Patru români s-au luat la bătaie într-un tren din Germania, iar în timpul conflictului, unul a fost mușcat de ureche.

Românii erau suporterii unei echipe de fotbal

Incidentul a avut loc aproape de Essen, acolo unde urma să se desfășoare un meci de fotbal al echipei Borussia Dortmund. Potrivit martorilor, în grupul de români s-a iscat o ceartă, iar de aici s-a trecut rapid la un conflict fizic.

ADVERTISEMENT

La sosirea poliției, unul dintre protagoniști fusese rănit și sângera abundent. Bărbatul fusese mușcat de adversarul său de ureche, acesta provocându-i o rană destul de gravă.

Agresorul are 44 de ani iar polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea, la momentul comiterii faptei, o alcoolemie de 1,2 mg/l alcool pur în aerul respirat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit Antena 3. Victima, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la spital cu lobul rechii rupt.

Toamna trecută, un bărbat din Mehedinți a ajuns la spital cu urechea mușcată

Acesta nu este singurul eveniment de acest gen care a avut loc în ultimele luni. Se pare că în România, există un fel de ”tradiție” legată de mușcatul urechii.

ADVERTISEMENT

În octombrie 2022, un bărbat din Drobeta Turnu Severin a ajuns la spital mușcat de ureche de un necunoscut, pe stradă. Incidentul s-a produs tot pe fondul consumului de alcool.

„La data de 17 octombrie a.c., ora 02.30, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 36 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, a fost muşcat de ureche de către o persoană necunoscută.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, persoana vătămată, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, ar fi început să adreseze injurii unui bărbat care ar fi venit să ridice o comandă de la restaurant, fiind muşcat de urechea dreaptă de acesta din urmă”, a transmis IPJ Mehedinți, la acea dată.

ADVERTISEMENT