News

Incident șocant la bordul unui avion. Un pasager beat a urinat pe o femeie și a provocat concedierea pilotului

Criză majoră în cadrul unei dintre marile companii de transport aerian ale lumii, provocat de un incident pe cât de ciudat pe atât de neașteptat.
07.01.2023 | 15:52
Incident socant la bordul unui avion Un pasager beat a urinat pe o femeie si a provocat concedierea pilotului
Compania Air India a luat măsuri dure, după incidentul din noiembrie / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Air India, unul dintre marii operatori de transport aerian, a făcut publice rezultatele unei investigații interne în legătură cu un incident șocant petrecut la bordul unei aeronave aparținând companiei controlate de grupul Tata.

Investigație internă după ce un bărbat a urinat peste o pasageră

La sfârșitul lunii noiembrie, un pasager de sex masculin, aparent în stare de ebrietate, a urinat pe o femeie în vârstă care ocupa un loc apropiat. Incidentul s-a petrecut într-o cursă care decolase de la New York și se îndrepta spre New Dehli.

ADVERTISEMENT

Culmea este că, la câteva săptămâni, un incident asemănător a avut loc în cursa care zbura de la Paris.

Pilotul și patru membri ai echipajului, suspendați

„Air India recunoaşte că ar fi putut gestiona mai bine aceste chestiuni, atât în aer, cât şi la sol şi se angajează să ia măsuri”, a declarat Campbell Wilson, directorul general al companiei, citat de Ziare.com.

ADVERTISEMENT

În urma investigației interne, un pilot și patru membri ai echipajului au fost suspendați de la zbor, au anunțat sâmbătă reprezentanții companiei.

Pasagerul care a urinat în avionul Air India a fost arestat de poliția de la New Dehli, iar acum se confruntă cu acuzații de comportament neadecvat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul lucra pentru celebra bancă Wells Fargo, care a anunțat că l-a concediat, în urma scandalului provocat de actele sale.

Air India, acuzată de ”lipsă de empatie”

Air India a anunța, de asemenea, că va implementa o serie de măsuri care să crească nivelul de siguranță a pasagerilor în cursele interne și internaționale.

ADVERTISEMENT

Potrivit directorului Wilson, politicile companiei vor fi revizuite iar răspunsul la astfel de incidente va fi îmbunătățit.

De asemenea, compania a anunțat că va colabora cu autoritățile și forțele de ordine în acest caz, însă și în cele care vor urma.

Compania Air India a fost acuzată de ”lipsă de empatie” și de conduită neprofesionistă de către Directoratul general al Aviației Civile din India, la scurtă vreme după incident.

ADVERTISEMENT
Tags: