News

Incident șocant la Primăria Iași. O femeie a decedat chiar în sediul instituției

04.02.2021 | 21:34
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de 4 februarie a avut loc un incident șocant la Primăria Iași. O femeie a decedat chiar în sediul instituției conduse de Mihai Chirica

Femeia, în vârstă de 68 de ani, cunoscută cu probleme cardiace, venise pentru a rezolva unele probleme fiscale. Aceasta a murit chiar pe holul unde își aștepta rândul.

ADVERTISEMENT

Angajații au văzut-o pe femeie așezându-se pe un scaun și au realizat că ceva rău s-a întâmplat când au auzit căzătura. Oamenii s-au repezit pentru a-i acorda primul ajutor.

Incident șocant la Primăria Iași. O femeie a decedat chiar în sediul instituției

Incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10:00, la etajul 1 al Corpului B al Primăriei Municipiului Iaşi. Femeia de 68 de ani venise pentru a rezolva o „problemă de natură fiscală, care viza regimul juridic al locuinţei în urma decesului soţului acesteia, survenit în urmă cu circa două luni”, anunță un comunicat al instituției, citat de DCNews.

ADVERTISEMENT

„M.V. a fost îndrumată de poliţistul local care asigură accesul contribuabililor în clădire la camera 3 de la etajul 1. Persoana s-a aşezat pe un scaun pentru a-şi pregăti documentele în vederea rezolvării problemei pentru care venise”, au adăugat reprezentanții Primăriei Iași.

Angajații instituției au realizat că ceva rău s-a întâmplat când au auzit căzătura scaunului pe care se așesaze femeia. „La un moment dat, angajaţii din cadrul Compartimentului Registratură Persoane Fizice al Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni au auzit scaunul căzând şi, împreună cu mai mulţi contribuabili aflaţi în incintă, au intervenit în ajutorul femeii”.

ADVERTISEMENT

„Întrucât aceasta nu răspundea ajutorului oferit, un contribuabil a început să realizeze manevre de resuscitare, anume masaj cardiac”, mai precizează instituția. La fața locului a ajuns și o ambulanță, iar manevrele de resuscitare au durat în jur de 40 de minute.

Nu au avut succes, însă, aceștia declarându-i decesul. Vecina care o însoțea pe femeie a explicat că aceasta avea probleme cardiace, iar acestea erau cunoscute și de medicul de familie.

ADVERTISEMENT

Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului, la fel ca și unul al Institutului de Medicină Legală. Oamenii legii au demarat cercetări în acest caz pentru a cunoaște cu exactitate toate detaliile.

ADVERTISEMENT
Tags: