ADVERTISEMENT
News

Incident șocant pe aeroportul din Los Angeles. Un pasager a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze

Decolare cu probleme pe aeroportul din Los Angeles. Un pasager a sărit din avion înainte de decolare.
Autor: Robert Cristea | 27.06.2021 | 13:12
Incident șocant pe aeroportul din Los Angeles. Un pasager a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze
Incident șocant pe aeroportul din Los Angeles. Un pasager a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze. Sursa: hepta.ro

Moment bizar pe aeroportul din Los Angeles. Un pasager a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze către Salt Lake City.

ADVERTISEMENT

Omul a fost spitalizat, relatează ABC 7 şi Business Insider. Bărbatul s-a ridicat de pe scaun în timp ce avionul rula pe pistă şi a început să lovească în uşa cabinei piloţilor.

Membri ai personalului de la bord s-au temut iniţial de o tentativă de deturnare a aeronavei. În cele din urmă, pasagerul a forțat uşa de urgenţă și  sărit în timp ce avionul era în mişcare, conform Observatornews.

ADVERTISEMENT

Decolare cu probleme pe aeroportul din Los Angeles. Pasagerul care a sărit din avion a fost arestat pe pistă

După moment nebunesc, pasagerul a fost arestat pe pistă și dus la spital. Acesta are câteva răni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol.

Nicio altă persoană nu a fost rănită în acest incident. O anchetă se află în curs pentru a stabili motivele care l-au determinat să acţioneze astfel.

ADVERTISEMENT

De ce a sărit pasagerul din avion?

Los Angeles Times scrie că incidentul ar fi avut loc în urma unei altercaţii desfăşurate la bordul avionului, care a fost nevoit să se întoarcă la poarta de unde plecase.

Acesta este al doilea incident, în doar câteva zile, care s-a întâmplat pe aeroportul din Los Angeles. Un automobilist a trecut joi, 24 iunie, de bariera de securitate, fiind urmărit de poliţie. Acesta a condus pe pista de decolare a avioanelor.

ADVERTISEMENT

Probleme într-un zbor Tarom

Un avion de tip ATR al Tarom, care a decolat joi, 24 iunie, de pe aeroportul Iași cu destinația București, a fost nevoit să aterizeze după ce a lovit o pasăre în zbor.

În aeronavă se aflau 68 de pasageri. Avionul a trebuit să aterizeze înapoi la Iași după 15-20 de minute de zbor. cursa a revenit fără probleme la sol și u au fost alte incidente.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!