News

Incident tragic la Arad. Un bărbat a murit în timp ce lucra la construcția unei biserici

15.11.2019 | 19:39
Incident tragic la Arad Un barbat a murit in timp ce lucra la constructia unei biserici
ADVERTISEMENT

Incident tragic într-o biserică din Arad, în urma căruia un bărbat a murit! Victima locuia lângă biserică și s-a oferit să dea o mână de ajutor, însă a avut parte de o moarte care a șocat întreaga comunitate locală.

Un bărbat a murit într-o biserică din Arad, în urma unui accident tragic

Un bărbat de 71 de ani, venit să ajute la demontarea schelelor, împreună cu mai mulţi enorioași, a murit după ce a căzut de la 6 metri înălţime. Bărbatul nu purta niciun fel de echipament de protecţie, însă, fiind voluntar, inspectorii de muncă nu au deschis oficial o anchetă.

ADVERTISEMENT

O ambulanță a sosit la fața locului, iar medicii au reușit să-l resusciteze pe bărbatul de 71 de ani care a căzut de la șase metri înălțime, în urma unui accident mortal. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Bărbatul a căzut de la șase metri înălțime

Oamenii din biserică se ocupau de demontarea schelelor folosite la frescele şi picturile din interior, când deodată, bărbatul s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit de la înălţime pe pardoseala de marmură a bisericii.

ADVERTISEMENT

„Într-un moment de neatenţie, probabil, deşi era atât de stăpân pe sine, de neoprit în tot ce făcea, s-a dezechilibrat şi s-a prăbușit întâi pe candelabru, ca mai apoi să cadă pe postament. Era ultima zi de şantier a acestui an când s-a întâmplat acest lucru atât de dramatic şi tragic”, a declarat pentru protv.ro preotul lăcașului de cult, Viorel Ruja.

„A ajuns la UPU în comă cerebrală profundă, medicii i-au acordat primul ajutor, l-au intubat, mai apoi l-au transferat la secţia de terapie intensivă, dar din păcate bărbatul şi-a pierdut viaţa”, a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al spitalului judeţean Arad, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Adina Aconstantinesei, insperctor poliţia Arad, a spus că s-a deschis un dosar penal. „A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, precum şi măsurile legale dacă se impun”.