News

Caz șocant în Vaslui. Doi bărbați au căzut într-un buncăr cu cereale la o adâncime de 30 de metri

Accident grav la un depozit de cereale din județul Vaslui. Doi bărbați au căzut într-un buncăr la o adâncime de 30 de metri. Unul dintre ei a murit.
08.07.2024 | 11:10
Caz socant in Vaslui Doi barbati au cazut intrun buncar cu cereale la o adancime de 30 de metri
Doi bărbați au căzut într-un buncăr cu cereale la o adâncime de 30 de metri Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Doi bărbați de 69, respectiv 59 de ani, au căzut, luni, într-un buncăr cu cereale la o adâncime de 30 de metri, în localitatea Sălcioara, din județul Vaslui.

Doi bărbați au căzut într-un buncăr cu cereale la o adâncime de 30 de metri

La scurt timp de la producerea incidentului, la fața locului au intervenit două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui dar și un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților SAJ Vaslui, cele două victime au fost extrase din buncăr, însă pentru bărbatul de 69 de ani nu s-a mai putut face nimic. 

Celălalt bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit conștient, iar medicii au decis transportarea lui la cel mai apropiat spital din zonă.

ADVERTISEMENT

“La Sălcioara, doi bărbaţi au căzut într-un buncăr cu cereale la o adâncime de 30 metri. La locul producerii evenimentului au fost trimise doua ambulanţe SAJ coordonate de un medic.

De asemenea, a fost trimis elicopterul SMURD. Victimele au fost extrase. Un bărbat de 69 de ani a fost declarat decedat iar celălalt, în vârstă 59 de ani, este conştient”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu.

ADVERTISEMENT

În acest caz, polițiștii vasluieni au deschis o anchetă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragicul incident.

Un bărbat a căzut în albia râului Bicaz de la o înălţime de şase metri

Tragedia din Vaslui a avut loc la numai câteva ore după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani s-a dezechilibrat și a căzut, duminică seară, de la o înălțime de șase metri, în albia râului Bicaz, din județul Neamț.

ADVERTISEMENT

Acesta se afla în vacanță împreună cu familia sa în zona turistică Bicaz-Chei, când la un moment dat, s-a urcat pe o stâncă, s-a dezechilibrat și a căzut.

După ce a fost scoasă din albia râului, victima prezenta multiple traumatisme astfel încât medicii au fost nevoiți să solicite intervenția elicopterului SMURD.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

ADVERTISEMENT